ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 21 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 21 NOIEMBRIE

Opt militari și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți în urma prăbușirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, pe raza localității sibiene Mălâncrav, a confirmat MApN printr-un comunicat de presă, care anunță că ministrul Apărării, Mircea Dușa, s-a deplasat la fața locului.

* Fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, și alte trei persoane cercetate în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Buzău au fost arestate preventiv, vineri, iar în cazul judecătorului de la Pătârlagele, Neculae Toader, magistrații au dispus luarea măsurii controlului judiciar.

* Salvamontiștii hunedoreni avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă, în aceste zile, traseele lungi din Masivul Retezat, în condițiile în care la munte ninge, iar potecile sunt acoperite cu un strat subțire de zăpadă pe care se poate aluneca foarte ușor.

* Președintele organizației județene a PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că singura modalitate de intrare la guvernare a partidului său este prin alegeri anticipate, care să fie provocate anul viitor.

* Președintele Consiliului Județean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că acționarii de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) și-au dat acordul pentru preluarea minelor Berbești-Alunu în patrimoniul CET Govora.

* Reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu au intervenit, vineri, pentru degajarea carosabilului pe DN 67C Novaci-Rânca, dar și pe drumul 7A, care leagă județele Hunedoara și Vâlcea, a declarat, pentru AGERPRES, directorul unității, Ion Tudor.

* Serviciul de curierat cu bicicleta Bike Dot din Sfântu Gheorghe oferă reduceri la transport pe tot parcursul zilei de vineri pentru a veni în sprijinul clienților care fac cumpărături de Black Friday, dar și al firmelor de curierat rapid care sunt suprasolicitate în această perioadă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…