ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 21 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 21 OCTOMBRIE

Un vagon cisternă cu 60 de tone de motorină a deraiat marți dimineață, pe o linie de manevră, în gara Cehei din Sălaj, fără a exista scurgeri importante de combustibil.

* Curtea de Apel Pitești a amânat, marți, judecarea contestațiilor formulate de Sandu Anghel zis Bercea Mondial și fiica sa, Izaura Anghel, față de decizia Tribunalului Argeș de a menține măsurile preventive dispuse în dosarul mituirii unui agent de la Penitenciarul Colibași. Instanța a stabilit un nou termen de judecată pentru 23 octombrie.

* Direcția Națională Anticorupție a solicitat, marți, Primăriei Timișoara documente legate de finanțarea clubului de fotbal Politehnica din perioada 2008-2011.

* Pacienții de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui nu mai primesc de săptămâni întregi mâncare pe bază de carne. Potrivit conducerii unității sanitare, firmele furnizoare de carne și preparate din carne nu acceptă forma de plată a spitalului, care poate merge până la virarea banilor și după 60 de zile de la livrarea produselor.

* O piteșteancă în vârstă de 35 de ani, care pretindea că este ghicitoare, a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzațiile de înșelăciune și șantaj, urmând să fie prezentată marți în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

* Arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, Irineu, i-a îndemnat pe credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie oficiată, marți, la Catedrala Reîntregirii, de sărbătoarea Sfinților Mărturisitori Ardeleni, sfinți pe care i-a numit 'atleți ai lui Hristos', să păzească ''cu sfințenie" credința ortodoxă și să o practice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...