ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 15 OCTOMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 15 OCTOMBRIE

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, audiat miercuri la Direcția Națională Anticorupție Brașov în dosarul unor retrocedări ilegale, a declarat că i s-a adus la cunoștință calitatea de inculpat.

Foto: (c) Mihai POZIUMSCHI / AGERPRES ARHIVĂ

El a spus că sunt mai multe infracțiuni pentru care a fost audiat referitoare la Legea 78/2000 privind fapte de corupție. "Sunt mai multe infracțiuni și le voi studia cu avocatul. Mă voi prezenta cu avocatul ori de câte ori voi fi chemat", a afirmat Viorel Hrebenciuc, la ieșirea de la audieri.

* Regele Mihai a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Stremț, județul Alba, placheta cu titulatura în acest sens fiindu-i înmânată principelui Radu în cadrul unei festivități organizate miercuri în Parcul Regal din localitatea de pe Valea Geoagiului, eveniment la care au asistat săteni și toți consilierii locali.

* Contractul pentru execuția lucrărilor de proiectare și de amenajare a unei mini-delte la marginea orașului Tulcea a fost semnat, miercuri, după 31 de luni de când Primăria municipiului a primit finanțare din partea Uniunii Europene pentru realizarea lucrărilor.

* Un lăcătuș mecanic, angajat al șantierului naval din Portul Midia, a suferit arsuri pe corp și a fost transportat miercuri cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța, după ce a luat foc echipamentul de protecție pe care îl purta în timp ce efectua lucrări de tăiere cu sudură.

* Aproape 65% din totalul de 1.412 autovehicule controlate în trafic de inspectorii Registrului Auto Român (RAR) Constanța, în perioada ianuarie — septembrie a anului în curs, au fost depistate cu diferite neconformități, jumătate dintre mașinile verificate circulând cu defecțiuni tehnice, dintre care peste 140 reprezentau pericol iminent de producere a accidentelor.

* Primarul clujean Emil Boc a declarat miercuri că speră ca fuziunea dintre PNL și PDL să fie contestată și să nu se ajungă într-adevăr la acest rezultat, el adăugând că o soluție mai bună ar fi fost o alianță între cele două partide, în interiorul căreia acestea să-și poată păstra identitatea.

AGERPRES/(AS — autor: Cristian Anghelache, editor: Ștefan Gabrea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...