ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 15 OCTOMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 15 OCTOMBRIE

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, audiat miercuri la Direcția Națională Anticorupție Brașov în dosarul unor retrocedări ilegale, a declarat că i s-a adus la cunoștință calitatea de inculpat.

Foto: (c) Mihai POZIUMSCHI / AGERPRES ARHIVĂ

El a spus că sunt mai multe infracțiuni pentru care a fost audiat referitoare la Legea 78/2000 privind fapte de corupție. "Sunt mai multe infracțiuni și le voi studia cu avocatul. Mă voi prezenta cu avocatul ori de câte ori voi fi chemat", a afirmat Viorel Hrebenciuc, la ieșirea de la audieri.

* Regele Mihai a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Stremț, județul Alba, placheta cu titulatura în acest sens fiindu-i înmânată principelui Radu în cadrul unei festivități organizate miercuri în Parcul Regal din localitatea de pe Valea Geoagiului, eveniment la care au asistat săteni și toți consilierii locali.

* Contractul pentru execuția lucrărilor de proiectare și de amenajare a unei mini-delte la marginea orașului Tulcea a fost semnat, miercuri, după 31 de luni de când Primăria municipiului a primit finanțare din partea Uniunii Europene pentru realizarea lucrărilor.

* Un lăcătuș mecanic, angajat al șantierului naval din Portul Midia, a suferit arsuri pe corp și a fost transportat miercuri cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța, după ce a luat foc echipamentul de protecție pe care îl purta în timp ce efectua lucrări de tăiere cu sudură.

* Aproape 65% din totalul de 1.412 autovehicule controlate în trafic de inspectorii Registrului Auto Român (RAR) Constanța, în perioada ianuarie — septembrie a anului în curs, au fost depistate cu diferite neconformități, jumătate dintre mașinile verificate circulând cu defecțiuni tehnice, dintre care peste 140 reprezentau pericol iminent de producere a accidentelor.

* Primarul clujean Emil Boc a declarat miercuri că speră ca fuziunea dintre PNL și PDL să fie contestată și să nu se ajungă într-adevăr la acest rezultat, el adăugând că o soluție mai bună ar fi fost o alianță între cele două partide, în interiorul căreia acestea să-și poată păstra identitatea.

AGERPRES/(AS — autor: Cristian Anghelache, editor: Ștefan Gabrea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră