ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 5 NOIEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 5 NOIEMBRIE

O echipă de la Ministerul Sănătății a ajuns, miercuri, la Spitalul Județean Sf. Apostol Andrei Galați, unde va efectua o anchetă în cazul bebelușului decedat la câteva ore după externarea din maternitatea spitalului.

* Procurorii DNA Timișoara au pus sechestru asigurator pe cote din averile celor trei lideri ai PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, care sunt suspecți în dosarul "Aeroportul".

* Sirianul Omar Hayssam și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au contestat decizia Curții de Apel Ploiești potrivit căreia, în urma contopirii pedepselor și aplicării prevederilor noului Cod Penal, inculpatul trebuie să execute o pedeapsă de 23 de ani și patru luni de închisoare.

* Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui au contestat, miercuri, în instanță o amendă în valoare de 20.000 primită de la Ministerul Sănătății în cazul fetiței de patru ani decedate la 40 de minute după internarea la Spitalul Municipal Huși, unde a fost diagnosticată cu laringită și a primit tratament cu antibiotic, fără a fi testată în prealabil.

* Un număr de 12 arestați preventiv din Penitenciarul Galați au intrat, de duminică, în greva foamei, nemulțumiți că au fost judecați ''la grămadă'' și condamnați la fel, nu fiecare după fapta lui.

* O grupare infracțională specializată în trafic de droguri din zona Gheorgheni a fost destructurată de polițiștii harghiteni, în prezent fiind cercetate șapte persoane.

* Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii DIICOT Timișoara efectuează, miercuri, patru percheziții domiciliare pe raza județului, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism, trafic de minori și șantaj.

* Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat unor medici de familie, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii octombrie la furnizorii de servicii medicale din județ, suma de 2.684 lei pentru servicii raportate eronat către CJAS, a declarat miercuri, directorul instituției, Daniel Bondoc.

* Angajații Primăriei Sibiu au început deja montarea sistemului de iluminat de sărbători, în Piața Mare din centrul orașului, unde copertina de lumini prinde contur, iar figurinele 3D pentru stâlpi sunt instalate. Aici iluminatul festiv va fi pregătit până la deschiderea Târgului de Crăciun, în 21 noiembrie, conform unui comunicat transmis miercuri AGERPRES.

* Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat miercuri în locuința sa din orașul Hațeg, din primele indicii fiind vorba de o sinucidere, în cauză urmând să fie făcută o anchetă pentru stabilirea cauzelor precise ale decesului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria