Stroe: Reuniunea Consiliului Național al PNL, probabil în 8 sau 9 mai

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat miercuri că probabil în 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului Național al liberalilor, care ar urma să discute și cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Întrebat dacă s-a stabilit data ședinței Consiliului Național al PNL, Stroe a răspuns că aceasta va avea loc la începutul lunii mai.

"La începutul lunii mai. Nu s-a stabilit data. 8 sau 9 mai, probabil va fi una din zile", a spus el.

Potrivit lui Stroe, cu siguranță moțiunea de cenzură va fi depusă în această sesiune parlamentară și foarte probabil va fi unul dintre subiectele reuniunii Consiliului Național din mai.

De asemenea, Stroe a precizat că PNL este dispus să participe la o dezbatere cu privire la Codul fiscal.

"Opiniile demonstrează că propunerea de Cod fiscal a PSD este una cu mari probleme de fezabilitate. Suntem dispuși să participăm la această dezbatere și mai ales să-i arătăm premierului Ponta minusurile, slăbiciunile, modul în care poate corecta această propunere de Cod fiscal, dar în același timp îi cerem să manifeste aceeași responsabilitate în legătură cu proiectele de maximă importanță de pe agenda Parlamentului care țin de votul prin corespondență, modificarea Codului electoral, fluidizarea actului de justiție (...). Codul fiscal nu poate fi aplicat în actuala formă prezentată de Executiv în condițiile în care se amputează investițiile și nu se îmbunătățește colectarea", a susținut liberalul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

2 Lăzăroiu / Când Antena 3 linşează un candidat înainte de alegeri, răsuflu uşurat

3 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

4 Priviți ce investiție a făcut Rusia chiar în fața Guvernului...

5 VIDEO Uite prostul, bă! Cică ăsta este profesor de lupte