Subprefectul județului Hunedoara și-a dat demisia, din motive personale

Subprefectul județului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, și-a dat demisia din funcție, începând cu data 1 mai, din motive personale, a anunțat luni Instituția Prefectului Hunedoara. Samoilescu a declarat, luni, pentru AGERPRES, că a decis să renunțe la funcția de subprefect și să se întoarcă la meseria sa de bază, cea de medic. El a arătat că în activitatea pe care a desfășurat-o la Prefectura Hunedoara a format 'o echipă serioasă' cu prefectul Sorin Vasilescu și că a colaborat foarte bine cu angajații instituției.

'Mă întorc la meseria mea, de medic. Nu am de făcut niciun reproș, nu am avut niciun scandal cu nimeni, ne-am împăcat foarte bine și rămân cu toți în relații foarte bune. Eu chiar spun că am format o echipă de oameni serioși, împreună cu prefectul județului', a spus subprefectul demisionar al județului Hunedoara.

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu își va îndeplini atribuțiile funcției de subprefect până când o altă persoană va fi numită de Guvern pe acest post.

'În momentul de față, până la adoptarea Hotărârii de Guvern privind eliberarea din funcție, domnul Ioan Gabriel Samoilescu exercită în continuare atribuțiile și competențele conferite de lege subprefectului', se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara, remis luni AGERPRES.

Ioan Gabriel Samoilescu a fost instalat în funcția de subprefect al județului Hunedoara în luna mai 2014. El a mai fost prefect al județului Hunedoara în perioada aprilie-octombrie 2009.

Ioan Gabriel Samoilescu este de profesie medic și a făcut parte din organizația județeană a PSD Hunedoara, până la numirea sa în funcția de demnitate publică.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț