Timiş/Armistițiu între Bojin și Robu

Titu Bojin spune că a ajuns la o înțelegere de principiu cu Nicolae Robu, potrivit căreia răfuielile dintre PSD și PNL vor lua o pauză de cinci luni.

 ”Important este să ne axăm pe proiectele județului, pentru a nu mai da satisfacție altor județe, din cauza unor dispute copilărești.

 Am propus un armistițiu pentru o perioadă de cinci luni, iar domnul Robu a fost foarte conciliant. Am avut trei întâlniri în ultimele două săptămâni, fiecare a durat câte trei-patru ore.Vrem să gândim împreună concretizarea unor proiecte și să încheiem răfuielile”, a declarat Bojin.

 În acest context, liderul PSD Timiș a declarat că primarul Timișoarei va primi de la guvern banii necesari pentru realizarea spitalului de copii, iar PSD nu va mai continua să încerce schimbarea viceprimarului Dan Diaconu.

 Bojin a dat însă de înțeles că formațiunea pe care o conduce ar putea pune din nou presiune pe Nicolae Robu, dacă PNL nu respectă armistițiul:

 ”Sperăm să nu se mai aducă proiecte suplimentare în consiliul local și să închidem, astfel, cercul unor discuții. Ne putem juca de-a șoarecele și pisica la fiecare ședință, dar nu e în folosul cetățeanului”.

 Cei doi lideri au abordat și problema echipei ACS Poli Timișoara, însă nu s-a stabilit nimic concret. Bojin spune că administrația județeană nu se retrage de la echipa de fotbal, doar că nu mai dă bani în mod direct. În schimb, CJT va suporta cheltuilele de la stadion, care sunt destul de substanțiale.

renasterea.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc