Timiş/Armistițiu între Bojin și Robu

Timiş/Armistițiu între Bojin și Robu

Titu Bojin spune că a ajuns la o înțelegere de principiu cu Nicolae Robu, potrivit căreia răfuielile dintre PSD și PNL vor lua o pauză de cinci luni.

 ”Important este să ne axăm pe proiectele județului, pentru a nu mai da satisfacție altor județe, din cauza unor dispute copilărești.

 Am propus un armistițiu pentru o perioadă de cinci luni, iar domnul Robu a fost foarte conciliant. Am avut trei întâlniri în ultimele două săptămâni, fiecare a durat câte trei-patru ore.Vrem să gândim împreună concretizarea unor proiecte și să încheiem răfuielile”, a declarat Bojin.

 În acest context, liderul PSD Timiș a declarat că primarul Timișoarei va primi de la guvern banii necesari pentru realizarea spitalului de copii, iar PSD nu va mai continua să încerce schimbarea viceprimarului Dan Diaconu.

 Bojin a dat însă de înțeles că formațiunea pe care o conduce ar putea pune din nou presiune pe Nicolae Robu, dacă PNL nu respectă armistițiul:

 ”Sperăm să nu se mai aducă proiecte suplimentare în consiliul local și să închidem, astfel, cercul unor discuții. Ne putem juca de-a șoarecele și pisica la fiecare ședință, dar nu e în folosul cetățeanului”.

 Cei doi lideri au abordat și problema echipei ACS Poli Timișoara, însă nu s-a stabilit nimic concret. Bojin spune că administrația județeană nu se retrage de la echipa de fotbal, doar că nu mai dă bani în mod direct. În schimb, CJT va suporta cheltuilele de la stadion, care sunt destul de substanțiale.

renasterea.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Foarte interesante amănunte...

5 Document secret rusesc obținut de Washington Post