Tragedie în magistratura din vestul țării: un prim-procuror și întreaga sa familie au MURIT în vacanță

Tragedie în magistratura din vestul țării: un prim-procuror și întreaga sa familie au MURIT în vacanță

 Noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care abia ce urma să își ia funcția în atribuție a decedat într-un sinistru accident de mașină. El și familia sa au fost efectiv striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia. Flavius Corneliu Chiș se afla în vacanță, împreună cu familia – soția și copilul – și se îndreptau spre Italia.

La ieșirea din Ljubliana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, când șoferul unui tir, neatent, s-a urcat efectiv peste autoturismul arădenilor. În accident au murit patru persoane, prim-procurorul și familia sa (soția și cei doi copii). Potrivit presei slovene, care citează Direcția Poliției Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însă persoanele care se aflau în acesta au fost doar rănite. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar șoferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliție.

Potrivit lui Ion Brașoveanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a vorbit cu fratele defunctului, a confirmat informația. El susține că Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de e lângă Judecătoria Arad, scrie pressalert.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa