TRAGEDIE: O cunoscută creatoare de modă a murit într-un accident rutier

TRAGEDIE: O cunoscută creatoare de modă a murit într-un accident rutier

  Cunoscuta creatoare de modă Semida Sărmăşag şi-a pierdut viaţa într-un GRAV accident de circulație. Tragedia s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 25 aprilie, în judeţul Satu Mare, între localitățile Bixad și Negrești Oaș. Alături de tânăra creatoare de modă și-au mai pierdut viața și soțul femeii și unul dintre cei doi copii ai familiei.
 Fiind în stare foarte gravă, micutul Kevin a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Baia Mare. 

Semida Sărmăşag a fost creatoare de modă, iar soţul era om de afaceri. Medicii din Negreşti Oaş spun că micuţul Kevin a fost rănit grav, dar are şanse de vindecare, anunţă Informaţia zilei.

Au decedat; Semida Sărmăşag (37 ani), Ioan Radu Sărmăşag  (49 ani), fiul lor Ianis (9 ani), iar Kevin (6 ani) a fost rănit grav.

Din primele informații, femeia, împreună cu soţul şi cei doi fii ai lor se întorceau acasă la Baia Mare după ce au participat la o întâlnire religioasă, la o casă de rugăciune situată între cele două localităţi menționate mai sus.

La volan se afla chiar creatoarea de modă, care la ieşirea pe drumul principal nu a acordat prioritate unui microbuz. Astfel, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate.

În urma impactului violent, Semida Sărmăşag, soţul ei, precum şi unul dintre cei doi copii ai lor, cel mare, şi-au pierdut viaţa pe loc! Celălalt copilaș a fost transportat în stare gravă la spital.

Polițiștii cercetează acum toate împrejurările în care s-a produs accidentul extrem de grav, soldat cu trei morți.





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro