TRAGEDIE/Opt români morţi într-un accident în Spania. Ei se îndreptau spre aeroport, urmând să se întoarcă în ţară cu o cursă Wizz Air.

TRAGEDIE/Opt români morţi într-un accident în Spania. Ei se îndreptau spre aeroport, urmând să se întoarcă în ţară cu o cursă Wizz Air.

Potrivit MAE, miercuri dimineaţă au fost identificate toate cele opt victime. Românii care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident ce a avut loc marţi după-amiază, lângă Alicante, se îndreptau spre aeroport, urmând să se întoarcă în ţară cu o cursă Wizz Air.

Românii se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat după ce a fost lovit pe o autostradă şi a luat foc, susţine publicaţia ABC, în ediţia sa electronică.

Accidentul s-a produs la ora ora locală 16,40 (17.40, ora României) pe autostrada A7, la kilometrul 543, în apropiere de localitatea Albatera, lângă Alicante, în microbuz fiind 8 imigranţi români: trei bărbaţi, trei femei şi doi copii.

Microbuzul ar fi fost lovit de un camion care venea din sens opus şi care a intrat pe contrasens, susţine media spaniolă, citată de Digi24. Ambele vehicule s-au răsturnat, iar microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Singurul supravieţuitor al accidentului este şoferul camionului care a fost transportat la spital. Acesta a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, dar rezultatul este negativ, precizează ABC.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro