Tribunalul Prahova a respins aplicarea măsurii asiguratorii asupra conturilor bancare ale angajaților Petrotel Lukoil

Tribunalul Prahova a respins miercuri aplicarea măsurii asiguratorii asupra conturilor bancare ale angajaților Petrotel Lukoil, acuzați anterior de presupuse infracțiuni, se arată într-un comunicat al PJSC Lukoil. "Serviciul de presă al PJSC Lukoil anunță că Tribunalul Prahova a respins, în data de 30 septembrie 2015, moțiunea inițiată de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești de a aplica măsuri asiguratorii asupra conturilor bancare ale angajaților Petrotel Lukoil, acuzați anterior de presupuse infracțiuni", se spune în comunicat.

Compania reamintește că, pe 29 septembrie, Tribunalul Prahova a admis cererea de modificare a obligațiilor impuse prin măsura preventivă pentru Andrey Bogdanov, General Manager S.C. Petrotel Lukoil SA. Înainte, acesta era obligat să nu depășească limita teritorială a două județe — Prahova și Ilfov.

În comunicat se mai precizează că, în luna iulie a acestui an, Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au acuzat Petrotel-Lukoil și șase dintre managerii săi de spălare de bani și evaziune fiscală. Activele companiei în România, în valoare totală de 2,2 miliarde dolari, au fost puse sub sechestru în timpul cercetării judecătorești.

În data de 22 septembrie, în urma explicațiilor aduse privind modul în care au fost calculate taxele inițial, Tribunalul Prahova a redus acuzațiile împotriva Petrotel-Lukoil, Lukoil Europe Holdings și angajații săi. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

4 Orban chiar este un om modest. Două momente

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză