Udrea: Nu atac SRI, vorbesc despre un om

Deputatul Elena Udrea a afirmat, miercuri, că acuzațiile sale au fost adresate generalului Florian Coldea și nu SRI sau oricărei alte instituții.

"Nu voi ataca niciodată Justiția și am văzut tactica celor care încearcă să răspundă acuzațiilor pe care eu le-am adus domnului general Coldea. Este o tactică prin care încearcă să mă decredibilizeze spunând Udrea atacă Justiția, Udrea atacă SRI. Nici într-un caz nu voi ataca niciodată Justiția pe care am susținut-o 10 ani și o susțin în continuare, nu atac SRI, nu atac instituțiile. Vorbesc despre un om. Atâta tot. Și oamenii pot greși, indiferent unde se află. Deci, ca urmare, am cerut colegilor de la Comisia juridică să voteze favorabil solicitarea DNA de începere a urmăririi penale în ceea ce mă privește", a afirmat Udrea, după ce a participat aproximativ zece minute la ședința Comisiei juridice în care a fost încuviințată începerea urmăririi sale penale.

Ea a susținut că nu acuză pe nimeni din Justiție, fiind dreptul procurorilor să cerceteze un fost ministru.

"Spuneam ieri că nu mai sunt oameni curajoși, nu mai sunt oameni care să își asume lucrurile pe care le-au făcut sau le-au susținut la un moment dat. Mă bucur că oamenii din minister au fost și au rămas oameni corecți, care au redat corect faptele, așa cum s-au întâmplat. Mă gândesc la declarațiile pe care le-am văzut în acest dosar", a spus Udrea.

Ea a adăugat că nu poate discuta pe fondul cauzei, pentru că nu îl cunoaște și pentru că este sub control judiciar.

"O realitate în schimb există și, dacă ani de zile unii m-au acuzat în mod public că Elena Udrea a luat bani în dosarul Bute, astăzi vedem că nici măcar procurorii nu mă acuză de așa ceva", a explicat Udrea.

Întrebată dacă a vorbit în aceste zile cu foștii colegi din minister, Udrea a spus că nu a vorbit cu nimeni, a acceptat că viața sa "nu e chiar ca înainte" și că are familia alături.

AGERPRES/(A — autor: Livia Popescu, editor: Claudia Stănescu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …