Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale

Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale

Un bărbat de 33 de ani a fost amendat de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Dej, după ce l-a agresat pe tatăl prietenei sale şi a făcut scandal în sediul Poliţiei, unde fusese dus pentru audieri, el devenind violent şi ameninţându-i pe oamenii legii.

Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă seară, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din localitatea bistriţeană Nimigea, l-a agresat pe tatăl prietenei sale, pe o stradă din Dej, victima anunţând Poliţia.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a avut un comportament violent, astfel că a fost dus la sediul Poliţiei Dej. Acolo, el a continuat să facă scandal, ameninţându-i pe poliţişti şi rănindu-se de mobilierul din biroul în care era audiat, astfel că a fost chemată o ambulanţă pentru a-l transporta la spital.

"Agresorul era agitat şi a refuzat să se legitimeze, fiind încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Dej, unde a continuat să se manifeste violent. Bărbatul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Dej, unde a fost diagnosticat cu agitaţie psiho-motorie şi escoriaţie zigomatică dreapta şi a fost internat la Secţia de Psihiatrie", se precizează într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluire de mare amploare în presa germană despre operațiunea secretă de 11,5 milioane de euro a …