Vâlcov a cerut la DNA un acord de recunoaștere a vinovăției, însă a fost refuzat (surse)

Vâlcov a cerut la DNA un acord de recunoaștere a vinovăției, însă a fost refuzat (surse)

Darius Vâlcov a cerut la DNA încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției, însă a fost refuzat de procurorul de caz, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

 Fostul ministru al Finanțelor s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, el fiind cercetat pentru trafic de influență.

La intrare, Vâlcov nu a dorit să facă declarații presei.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Vâlcov, primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus ca în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără TVA).

În schimbul acestor contracte, Darius Vâlcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atât direct, cât și prin intermediari. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...