VIDEO Românii, din nou în atenţia străinilor. Mai mulţi tineri s-au filmat în timp ce agresau o bătrână, după care au postat clipul pe internet

VIDEO Românii, din nou în atenţia străinilor. Mai mulţi tineri s-au filmat în timp ce agresau o bătrână, după care au postat clipul pe internet

UPDATE Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Jilava, anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele tânărului de 17 ani care a agresat o bătrână de 50 de ani în localitatea Jilava. Acesta este acuzat de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Ceilalţi doi tineri care au fost alături de băiat, şi care au vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, au fost amendaţi.

Potrivit ancheatorilor, incidentul s-a petrecut pe 3 aprilie.

UPDATE Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei trei prieteni ai săi care au asistat la agresiune, potrivit Mediafax.

În filmarea care a apărut şi pe site-ul „Daily Mail“ apar trei băieţi care se „distrează” în timp ce învârt în aer o bătrână în timp ce aceasta ţipă speriată. Incidentul s-a petrecut în faţa unui bar din comuna ilfoveană Jilava.

Concret, unul dintre cei trei băieţi îşi filmează prietenul în timp ce acesta apucă de umeri o femeie îmbrăcată în halat. Vizibil afectată de întâmplare, femeia încearcă să plece de lângă aceştia, însă, la îndemnarea prietenilor, băiatul aleargă după aceasta şi o mai învârte o dată.

Videoclipul, care a fost postat joi pe reţeaua de socializare Facebook şi s-a răspândit în mediul online, a ajuns şi în atenţia poliţiei.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, oamenii legii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe cei patru tineri, dar şi pe bătrâna agresată. Aceleaşi surse au precizat că, dacă victima nu va depune o plângere, agresorii riscă doar o amendă.

Incidentul a fost abordat de mai multe publicaţii din străinătate, inclusiv pe site-ul polonez Sfora . Aceştia prezintă inclusiv o fotografie mai veche cu Geo în care apare alături de bătrâna pe care a agresat-o pe 3 martie. La descrierea imaginii, tânărul a scris „Eu şi prietena mea Geta”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!