Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Bineînţeles că mă aştept să fiu reţinut/ Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă

Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Bineînţeles că mă aştept să fiu reţinut/ Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă

Viorel Hrebenciuc a venit la DNA Brasov pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor. El a fost intrebat daca se asteapta sa fie retinut si a raspuns: “Bineinteles”. Hrebenciuc a declarat ca el a demonstrat ca nu ii este frica si a mai precizat ca nu a fost tradat de partid.

 Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă: “De ani de zile frica domina Romania, nimeni nu are o initiativa. Eu am demonstrat prin gestul meu ca nu mi-e frica. De altfel nici DNA-ul nu este o sperietoare pentru cei care nu au gresit prea mult”, a spus Hrebenciuc, care si-a dat demisia din parlament saptamana trecuta. Parlamentul a luat act de demisie luni.

“Sunt coincidente care s-au intamplat. (..) In niciun caz partidul nu m-a tradat cum nici eu nu l-am tradat”, a mai spus Hrebenciuc.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Rareș Bogdan / Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat „foarte puternic” la șefia PNL

4 Istoria care nu se predă la şcoală. Cum pregătea CIA răsturnarea regimului comunist din România: operaţiunea Q…

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia