Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Bineînţeles că mă aştept să fiu reţinut/ Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă

Viorel Hrebenciuc la DNA Braşov: Bineînţeles că mă aştept să fiu reţinut/ Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă

Viorel Hrebenciuc a venit la DNA Brasov pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor. El a fost intrebat daca se asteapta sa fie retinut si a raspuns: “Bineinteles”. Hrebenciuc a declarat ca el a demonstrat ca nu ii este frica si a mai precizat ca nu a fost tradat de partid.

 Apoi a început să recite din tezele Antenei3 despre justiţia băsistă: “De ani de zile frica domina Romania, nimeni nu are o initiativa. Eu am demonstrat prin gestul meu ca nu mi-e frica. De altfel nici DNA-ul nu este o sperietoare pentru cei care nu au gresit prea mult”, a spus Hrebenciuc, care si-a dat demisia din parlament saptamana trecuta. Parlamentul a luat act de demisie luni.

“Sunt coincidente care s-au intamplat. (..) In niciun caz partidul nu m-a tradat cum nici eu nu l-am tradat”, a mai spus Hrebenciuc.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

2 Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

3 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…

4 Cum s-a răzbunat o moldoveancă pe polițista care i-a întrerupt partida de sex

5 Lucian Duță, atac fără precedent la Vlad Voiculescu: Bunicul lui Voiculescu a fost general de Securitate în ce…