Zeci de câini au murit în urma unui incendiu izbucnit la un adăpost de lângă Timişoara

Zeci de câini au murit în urma unui incendiu izbucnit la un adăpost de lângă Timişoara

Un incendiu a izbucnit, marţi, la acoperişul unui adăpost de câini de lângă Timişoara, aproximativ 40 de animale murind, iar trei echipaje de pompieri şi voluntari intervin pentru stingerea focului.

Căpitanul Florin Lia de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la acoperişul adăpostului de câini Danyflor de lângă Timişoara, aproximativ 40 de animale murind, iar trei echipaje de pompieri, precum şi voluntari încearcă să stingă focul.

Potrivit sursei citate, acoperişul adăpostului a ars deja pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, focul extinzându-se şi la hala în care se aflau aproximativ 70 de câini, depozitul de alimente şi vestiarul angajaţilor.

Directorul adăpostului de câini, Ionel Pușcaș, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în adăpost se aflau, în momentul izbucnirii incendiului, aproximativ 360 de câini.

“S-a aprins focul de la ateliere, în zona unde sunt vestiare. De la acoperiş s-a extins şi a mers până în capăt la depozitul de alimente. O parte din alimente am reuşit să le scoatem, o parte au ars. Au fost deschise uşile de la cuşti şi câinii sunt în regulă. O să vedem la sfârşit de tot când vom face numărătoarea şi o să-i repartizăm. Avem aproximativ 360 de câini în adăpost, pe hale erau undeva la 60 - 70 de câini“, a declarat Ionel Puşcaş.

După ce vor lichida incendiul, pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit focul, apoi se va stabili şi la ce sumă se ridică daunele.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…