Zeci de percheziţii în Mureş, Bistriţa şi Cluj, la persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală

Zeci de percheziţii în Mureş, Bistriţa şi Cluj, la persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, 41 de percheziţii în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane suspectate că ar fi produs şi comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool, prejudiciul fiind de 100.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mureş, 41 de percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de infracţiuni de evaziune fiscală cu produse accizabile, într-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Mureş, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Mureş.

Conform sursei citate, percheziţiile au loc la sediile a 12 societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane care ar fi produs, achiziţionat şi comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool. Prejudiciul estimat de anchetatori până în prezent este de 100.000 de euro.

La percheziţii participă 85 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi, din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului