Cea mai sexy jurnalistă și controversele pe care le stârnește în rândul colegelor de breaslă

Cea mai sexy jurnalistă și controversele pe care le stârnește în rândul colegelor de breaslă

A împlinit recent 29 de ani, iar de ceva timp și-a câștigat statutul de "cea mai sexy jurnalistă". Diletta Leotta este un nume cunoscut în Italia, dar nu numai. Încântă prin frumusețea sa, dar nu a scăpat nici de criticile colegelor de breaslă.
S-a făcut remarcată ca prezentatoare la Sky Sport, acolo unde prezenta meciurile din Serie B. Ușor-ușor a crescut la nivel profesional, iar acum este prezentă pe mai toate arenele importante ale fotbalului.
De fel din Sicilia, Diletta a absolvit Facultatea de Drept, dar nu a apucat să profeseze până acum: succesul din televiziune a îndepărtat-o de acest domeniu.
A câștigat titlul de "Miss Elegant" în urmă cu zece ani, iar pe Instagram are nu mai puțin de 7 milioane de urmăritori.
"Nu este o jurnalistă de sport adevărată"
 
Nu este însă iubită de toată lumea, Paola Ferrari (59 de ani), colegă de breaslă, este de altă părere.
"Diletta nu este o jurnalistă de sport adevărată, așa cum înțeleg eu meseria aceasta. E mai mult o <showgirl>. Este mai mult focusată pe show, eu nu am acest ADN. Nu am nimic împotriva ei: e o fată frumoasă, își urmează drumul, care e diferit de al meu.
Da, este o femeie strălucitoare și se focusează pe asta. E inteligentă, dar bărbații au pus-o unde e acum din alte motive" - Paola Ferrari, jurnalistă cu zeci de ani de experiență.
Cum arată Diletta Leotta:
 
Suflând în tort cu ocazia împlinirii a 29 de ani: 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…