Imaginea toleranței de 1 Decembrie: muftiul ține umbrela rabinului

Imaginea toleranței de 1 Decembrie: muftiul ține umbrela rabinului

Fostul consilier prezidențial Iulian Chifu a postat pe pagina de Facebook o imagine care arată unitatea și toleranța celor care trăiesc în România: muftiul ține umbrela rabinului.

Imaginea toleranței la parada de Ziua Națională FOTO Iulian Chifu

La parada organizată la București de Ziua Națională a României , analistul politic Iulian Chifu a surprins o imagine cât o mie de cuvinte: muftiul Muurat Iusuf ține umbrela rabinului.

„O poză cat 1000 de cuvinte. Muftiul care ține umbrela rabinului cultului mozaic. Toleranța și conviețuire a la roumaine“, explică Iulian Chifu.

Peste 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, SRI, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Autoritatea Vamală Română, precum şi 120 de mijloace tehnice au participat în acest an la parada de Ziua Naţională a României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...