20 de ani cu Viţa de Vie şi un videoclip care loveşte indiferenţa: "Inimi surde" - VIDEO

20 de ani cu Viţa de Vie şi un videoclip care loveşte indiferenţa: "Inimi surde" - VIDEO

Formaţia Viţa de Vie susţine un concert dedicat celor 20 de ani de activitate, astăzi, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă piesele deja consacrate, în cadrul show-ului, sunt prezentate şi câteva melodii în prima audiţie, cântece ce vor fi incluse pe nou album care este programat să apară în toamna acestui an.

20 de ani cu Viţa de Vie şi un videoclip care loveşte indiferenţa:"Inimi surde" (Imagine: Sebastian Tataru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă într-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă", a declarat Adrian Despot. 

 

În avanpremiera concertului aniversar, formaţia le-a făcut o surpriză fanilor şi a lansat un nou single: "Inimi surde".

 

"Melodia e simplă, vorbeşte despre singurătate în diverse etape, de la lumea colorată a copilăriei până la lumea lipsită de culori a maturităţii, vorbeşte despre nevoia fiecăruia de a fi ascultat şi înţeles, nevoie care se loveşte mereu de un zid, de indiferenţa celor din jur. De la copilul care strigă pământul “Heei, sunt aici”, însă vorbele lui sunt luate de vânt şi nimeni nu îl aude, până la adultul captiv în sforile cotidianului, preocupat doar de ziua de mâine, NU avem timp unii de alţii. E o falsă singurătate, cu toţii căutam acelaşi leac, însă suntem incapabili să ni-l oferim unii, celorlalţi", a mărturisit Adrian Despot, potrivit 1music.ro.

 

 

În 2012, Viţa de Vie a susţinut pe scena Operei Naţionale Bucureşti un concert acustic pentru a marca 15 ani de activitate.

 

Formaţia, alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas) şi Mihai Ardelean (clape), a lansat până în prezent nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) şi "Acustic" (2013).

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului