20 de ani cu Viţa de Vie şi un videoclip care loveşte indiferenţa: "Inimi surde" - VIDEO

Formaţia Viţa de Vie susţine un concert dedicat celor 20 de ani de activitate, astăzi, la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă piesele deja consacrate, în cadrul show-ului, sunt prezentate şi câteva melodii în prima audiţie, cântece ce vor fi incluse pe nou album care este programat să apară în toamna acestui an.

20 de ani cu Viţa de Vie şi un videoclip care loveşte indiferenţa:"Inimi surde" (Imagine: Sebastian Tataru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă într-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă", a declarat Adrian Despot. 

 

În avanpremiera concertului aniversar, formaţia le-a făcut o surpriză fanilor şi a lansat un nou single: "Inimi surde".

 

"Melodia e simplă, vorbeşte despre singurătate în diverse etape, de la lumea colorată a copilăriei până la lumea lipsită de culori a maturităţii, vorbeşte despre nevoia fiecăruia de a fi ascultat şi înţeles, nevoie care se loveşte mereu de un zid, de indiferenţa celor din jur. De la copilul care strigă pământul “Heei, sunt aici”, însă vorbele lui sunt luate de vânt şi nimeni nu îl aude, până la adultul captiv în sforile cotidianului, preocupat doar de ziua de mâine, NU avem timp unii de alţii. E o falsă singurătate, cu toţii căutam acelaşi leac, însă suntem incapabili să ni-l oferim unii, celorlalţi", a mărturisit Adrian Despot, potrivit 1music.ro.

 

 

În 2012, Viţa de Vie a susţinut pe scena Operei Naţionale Bucureşti un concert acustic pentru a marca 15 ani de activitate.

 

Formaţia, alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas) şi Mihai Ardelean (clape), a lansat până în prezent nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) şi "Acustic" (2013).

 

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …