3 înregistrări cu ADEVĂRATUL Ghiță: „I-am zis lu' Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe sticlă!”

3 înregistrări cu ADEVĂRATUL Ghiță: „I-am zis lu' Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe sticlă!”

Oamenii uită, noi nu... Acesta, din aceste înregistrări, este adevăratul Ghiță! O tinichea folosită de niște corupți din servicii. Care acum îi amenință cu bătaia pe românii care protestează împotriva statului acaparat de javre ca el!

 Vă prezentăm mai jos 3 înregistrări cu Sebastian Ghiță și Sorin Ovidiu Vântu. Toate 3 modele despre cum s-au făcut și se fac afaceri în România. Mai mult, pentru că vorbim despre televiziune, principala sursă de dezinformare din societatea românească, este bine să auziți, direct de la sursă, ce părere au și cum decid patronii în legătură cu „celebrii” realizatori TV și cu invitații de prin studiouri. Sebastian Ghiță spune cu gurița lui, lăudându-se la SOV: „I-am zis lu' Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe sticlă!”

Aceste înregistrări devin și mai interesante în contextul în care, în acest moment, caz unic, toate cele cinci televiziuni de știri sunt pro-PSD!

Prima parte

 

Partea a doua

 

Partea a treia/După minutul 3.00 dialogul e incredibil. Faza cu Ponta e la minutul 4.10

Acum, din Serbia, îi amenință cu bătaia pe românii care protestează față de nelegiuirile comise de gașca de infractori care a acaparat statul român:


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”