Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

41 de notari publici au depus jurământul la Ministerul Justiţiei

41 de notari publici, numiţi în funcţie în urma promovării examenului de definitivat pentru notarii stagiari, au depus joi jurământul la Ministerul Justiţiei.

La ceremonie a participat şi ministrul Justiţiei, Ana Birchall, care le-a urat succes în carieră noilor notari.

"Notarul este un profesionist foarte apropiat de cetăţean, care prin siguranţa juridică pe care o oferă prin serviciul său în slujba legii contribuie la binele comun al societăţii din care face parte. Rolul notarului e în primul rând de a fi aproape de cetăţean. Ţineţi minte că indiferent pe ce drum vă poartă viaţa, trebuie să aveţi încredere în calităţile şi abilităţile voastre, să nu vă temeţi să vă bazaţi pe cei apropiaţi vouă şi niciodată să nu uitaţi că adevăratele bogăţii sunt în mintea şi în sufletul fiecăruia dintre voi", a subliniat Ana Birchall, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Justiţiei.

Cei 41 de notari au promovat examenul de definitivat pentru stagiari, organizat de Institutul Notarial Român în zilele de 2 şi 4 aprilie 2019.

La eveniment au mai participat preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, Dumitru Viorel Mănescu, Ovidiu Bolintineanu, şef serviciu în cadrul UNNPR, precum şi trei specialişti ai Serviciului Profesii Juridice Conexe, din cadrul Ministerului Justiţiei. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

5 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante