41 de notari publici au depus jurământul la Ministerul Justiţiei

41 de notari publici au depus jurământul la Ministerul Justiţiei

41 de notari publici, numiţi în funcţie în urma promovării examenului de definitivat pentru notarii stagiari, au depus joi jurământul la Ministerul Justiţiei.

La ceremonie a participat şi ministrul Justiţiei, Ana Birchall, care le-a urat succes în carieră noilor notari.

"Notarul este un profesionist foarte apropiat de cetăţean, care prin siguranţa juridică pe care o oferă prin serviciul său în slujba legii contribuie la binele comun al societăţii din care face parte. Rolul notarului e în primul rând de a fi aproape de cetăţean. Ţineţi minte că indiferent pe ce drum vă poartă viaţa, trebuie să aveţi încredere în calităţile şi abilităţile voastre, să nu vă temeţi să vă bazaţi pe cei apropiaţi vouă şi niciodată să nu uitaţi că adevăratele bogăţii sunt în mintea şi în sufletul fiecăruia dintre voi", a subliniat Ana Birchall, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Justiţiei.

Cei 41 de notari au promovat examenul de definitivat pentru stagiari, organizat de Institutul Notarial Român în zilele de 2 şi 4 aprilie 2019.

La eveniment au mai participat preşedintele Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, Dumitru Viorel Mănescu, Ovidiu Bolintineanu, şef serviciu în cadrul UNNPR, precum şi trei specialişti ai Serviciului Profesii Juridice Conexe, din cadrul Ministerului Justiţiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…