5 poziţii sexuale care le ajută pe femei să ajungă mai uşor la orgasm

5 poziţii sexuale care le ajută pe femei să ajungă mai uşor la orgasm

Poziţia “misionarului“

Această poziţie sexuală clasică este adesea subapreciată, însă pentru foarte multe femei este ideală pentru a atinge climaxul, şi asta pentru că în timpul actului sexual clitorisul se freacă de corpul partenerului, iar plăcerea se intensifică. În plus, poziţia misionarului poate fi uşor modificată pentru senzaţii mai puternice. De exemplu, picioarele femeii se pot sprijini pe umerii partenerelui, conform recomandărilor oferite de terapeuţi sexuali pentru publicaţia Woman's Health.

Poziţia “Linguriţa“

Femeia stă întinsă pe o parte, întoarsă cu spatele la partener, în timp ce acesta o penetrează pe la spate. Această poziţie oferă avantajul că partenerul are mâinile libere, deci poate stimula clitorisul şi poate săruta femeia pe gât sau urechi.

Poziţia “Lotus“

Partenerii stau aşezaţi în centrul patului, faţă în faţă. Femeia se va aşeza pe picioarele bărbatului şi îşi va încolăci picioarele în jurul taliei acestuia. Această mişcare asemănătoare cu a unui balansoar are avantajul că ajută la stimularea clitorisului, dar şi a punctului G.

Poziţia “La înălţime”

Această poziţie presupune ca femeia să stea cu fundul sprijinit pe marginea biroului, a unei mese, a blatului de la bucătărie, cu picioarele desfăcute, în timp ce bărbatul stă în picioare, în faţa ei. Poziţia permite o penetrare adâncă, deci şi stimularea punctului G, iar bărbatul poate stimula clitorisul în timpul actului sexual.

Poziţia “Femeia deasupra“

Poziţia în care bărbatul stă întins pe spate, iar femeia deasupra are avantaje certe în ceea ce priveşte obţinerea orgasmului feminin. Femeia îşi poate găsi propriul ritm şi poate controla penetrarea, pentru a evita ca actul sexual să devină dureros, aşa cum se poate întâmpla în cazul poziţiei “doggy style“, când bărbatul are controlul. În plus, această poziţie îi lasă bărbatului drum liber pentru a stimula clitorisul partenerei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria