A dispărut un volum esențial din dosarul în care Victor Micula și mai mulți polițiști sunt judecați la Tribunalul Bihor

A dispărut un volum esențial din dosarul în care Victor Micula și mai mulți polițiști sunt judecați la Tribunalul Bihor

Agitaţie mare, săptămâna trecută, la Tribunalul Bihor, unde se judecă procesul în care Victor Micula e acuzat, împreună cu mai mulţi poliţişti, că ar fi accesat baza de date a MAI şi ar fi participat ilegal la o percheziţie, echipat ca un poliţist, dezvăluie Bihoreanul .

Bihorel a aflat că unul dintre volumele importante, cel cu declaraţiile de martor, a dispărut pur şi simplu din dosar! Drept urmare, în instanţă au început verificări pentru a se afla unde anume a putut dispărea volumul cu pricina şi dacă a fost o "mână criminală".

Angajaţii reconstituie zilele acestea traseul dosarului prin instanţă, sperând că s-a rătăcit între altele şi că, până la următorul termen, va fi găsit.

Cu toate că gurile rele ar putea spune că "mişcarea" ar fi de ajutor pentru Victor Micula, adevărul e că pe micul mogul nu l-ar prea ajuta dispariţia. Nu de alta, dar dosarul există şi scanat, iar declaraţiile de martor au fost filmate şi pot fi reconstituite fără probleme din arhivele Parchetului Bihor. Doar că timpul trece...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”