A fost demis bugetarul cu cel mai mare salariu din țară: 1,94 milioane de lei pe an

A fost demis bugetarul cu cel mai mare salariu din țară: 1,94 milioane de lei pe an

A fost demis bugetarul cu cel mai mare salariu din țară: 1,94 milioane de lei pe an.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, încetarea delegării atribuțiilor de director general pentru Ovidiu Badea. Astfel, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură îi revine lui Ștefan Neagu.

Ziarul Financiar relata, în luna iulie, că Ovidiu Badea încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei, unul dintre cele mai mari salarii din țară. Potrivit declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, Badea câștigă de zece ori mai mult ca președintele României.

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019.

Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât bugetarul român Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Un colier uman?

4 Așa o fi?

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!