A încercat să-și ucidă cosmeticiana cu cheesecake otrăvit. Cine este criminala care a îngrozit America, filmul tentativei de omor

A încercat să-și ucidă cosmeticiana cu cheesecake otrăvit. Cine este criminala care a îngrozit America, filmul tentativei de omor

O femeie din Rusia va sta 21 de ani la închisoare în SUA, după ce a încercat să-și omoare cosmeticiana cu un cheesecake otrăvit. Voia să-i fure identitatea. Cele două semănau foarte bine, motiv pentru care suspecta s-a gândit că nimeni nu va observa planul diabolic poe care l-a pus la cale.

Cosmeticiana Olga a fost la un pas de moarte în 2016 FOTO Facebook Olga Tsvyk

Viktoria Nasyrova i-a oferit cosmeticianei ei, Olga Tsvyk, o felie de cheesecake otrăvit pe 28 august 2016, înainte de a-i fura pașaportul și permisul de muncă. Aceasta a pus la cale un plan diabolic , profitând de asemănările fizice care existau între ele.

Pe măsură ce și-a aflat soarta, Viktoria, în vârstă de 47 de ani, a îndreptat o plângere împotriva judecătorului de la curtea din cartierul Queens, potrivit BBC.

Un procuror a numit-o o „escroc nemilos și calculat”. Nasyrova „va merge la închisoare pentru o lungă perioadă de timp pentru că a încercat să ucidă, alegând această cale spre profit și câștig personal”, a adăugat procurorul districtual Queens, Melinda Katz, într-o declarație de miercuri.

În ziua tentativei de omor, Nasyrova a mers la casa doamnei Tsvyk din Queens cu o cutie de cheesecake - mâncând ea însăși două bucăți și oferind a treia felie otrăvită victimei, în vârstă de 35 de ani la acea dată.

La scurt timp, cosmeticiana a început să vomite și s-a dus să se întindă în pat. A suferit halucinații și a fost aproape de a avea un atac de cord.

Descoperirea a fost făcută a doua zi de către o prietenă a femeii. A găsit-o inconștientă în pat, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și cu pastille împrăștiate pe podea de parcă ar fi încercat să-și ia viața.

I-au dispărut documente și bani

După ce a ajuns la spital și s-a pus pe picioare, femeia s-a întors acasă. Atunci a realizat că pașaportul ucrainean și permisul de muncă din SUA lipseau, precum și bijuterii și aproximativ 4.000 de dolari.

La acea vreme, Viktoria și Olga arătau destul de asemănător, cu părul închis la culoare și același ten, iar ambele vorbeau rusa. Phenazepam, un sedativ puternic, a fost detectat în resturile de cheesecake și s-a confirmat că pastilele împrăștiate pe podea sunt același medicament. Viktoria, care locuia în Brooklyn, a fost condamnată în februarie pentru tentativă de omor.

Un palmares infracțional impresionant

Judecătorul de la Curtea Supremă din Queens, Kenneth Holder, conform New York Post, a descris-o pe Viktoria drept „o femeie extrem de periculoasă” care a inventat o schemă „diabolică” pentru a-și ucide un prieten. Ea va fi supravegheată de instanță timp de cinci ani după eliberarea din închisoare, a mai ordonat judecătorul.

"A fost ușor pentru ea să fure. I-a fost ușor să omoare", a spus judecătorul.

Nu a fost prima dată când femeia a avut probleme cu legea.

În 2015, Interpol a emis o notificare pentru arestarea ei privind uciderea unei femei în Rusia cu un an mai devreme. Ea este acuzată că și-a omorât vecinul și că i-a furat banii. Viktoria Nasyrova ar fi căutată în Rusia pentru crimă.

Ea a fost, de asemenea, acuzată că a drogat și a jefuit bărbați pe care i-a întâlnit pe site-uri matrimoniale. Crimele ei, atât presupuse, cât și condamnate, au făcut obiectul unui documentar al programului de investigații 48 Hours al CBS în 2017.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante