A RENĂSCUT Simona? 6-1 6-1 cu Vania King în 56 de minute!

A RENĂSCUT Simona? 6-1 6-1 cu Vania King în 56 de minute!

Simona Halep a oprit o serie de patru înfrângeri consecutive. În turul doi al turneului de la Indian Wells, a cărui campioană en-titre este, românca a învins-o, în mai puțin de o oră, pe americanca Vania King, numărul 202 WTA, cu 6-1 6-1 practicând un joc solid.

Isi va reveni Simona Halep la forma care a consacrat-o sau nu?! Aceasta cred ca a fost principala intrebare cu care am abordat partida inceputa cu peste 3 ore intarziere din cauza ploii. Raspunsul nu poate fi concludent. Simona a jucat bine, a avut lovituri cu care i-a ridicat pana si pe americani in picioare, dar adversarul a fost unul extrem de modest. Victorie fara emotii, economie de efort, pofta de joc, bagaj tehnic excelent. Poate ca de aici trebuie sa plecam si sa speram.

Sportiva din Romania este a cincea favorita la turneul din SUA si este detinatoarea trofeului, dupa finala castigata anul trecut in fata Jelenei Jankovic. Turneul de la Indian Wells este dotat cu premii total de 6,2 milioane de dolari. 

Halep va juca pentru un loc în optimi cu Ekaterina Makarova care a trecut cu 6-4 6-4 de cehoaica Lucie Hradecka. 

Simona a spus, înainte de startul turneului, că nu se simte presată de apărarea punctelor de anul trecut: “Nu, nu-i presiune. Cel mai important lucru e să fiu sănătoasă. Când sunt sănătoasă, sunt foarte fericită. Cu siguranță că am avut două luni grele, decembrie și ianuarie, nu m-am putut antrena”. 

Simona a vorbit și despre zilele petrecute la Las Vegas, unde s-a antrenat cu Andre Agassi și a fost consiliată de Steffi Graf: “A fost o experiență grozavă. E important pentru mine să întâlnesc campioni așa de mari. Ei au trecut deja prin toate stările și știu să explice fiecare sentiment care te încearcă în timpul meciurilor. Am învățat multe de la ei și le mulțumesc pentru ajutor”.

Monica Niculescu s-a impus in fata lui Heather Watson cu 6-4, 2-6, 6-2 si s-a calificat in turul 3 al competitiei! Britanica venea dupa un titlu castigat la Monterrey, dar Monica i-a venit de hac printr-un tenis inteligent, scrie prosport.ro. A 32-a favorita a competitiei merge in turul trei, acolo unde o asteapta un duel de foc cu Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA).

Niculescu s-a mai intalnit cu Radwanska si in urma cu trei saptamani, la Doha, atunci cand poloneza s-a impus cu 7-5, 6-1.

Agnieszka Radwanska s-a impus dupa un meci spectaculos si foarte disputat impotriva slovacei Dominika Cibulkova, scor 6-3, 3-6 si 7-5.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...