A votat pentru Iohannis? Excepționalul mesaj al Anei Birchall după vot! Palmă grea dată râtanilor comunistoizi din PSD!

A votat pentru Iohannis? Excepționalul mesaj al Anei Birchall după vot! Palmă grea dată râtanilor comunistoizi din PSD!

Ce a scris Ana Birchall pe Facebook:

„În această zi scăldată generos de razele soarelui, am mers cu încredere la vot, pentru că îmi doresc o Romanie a valorilor europene și transatlantice.

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității și prosperității pe care toți românii o merită și la care au muncit din plin. Am votat pentru români și România meritocrației, a profesionalismului, a respectului față de lege și domnia legii!

Votul este o datorie pe care o îndeplinesc cu optimism și îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să utilizați acest drept fundamental pentru a contribui la România aspirațiilor noastre.

Fiecare vot este important, fiecare vot contează. Fiecare vot este o cărămidă importantă adăugată la fundația modelului de președinte pe care România îl va avea pentru următorii 5 ani. Prin votul de astăzi fiecare român poate contribui activ și decisiv la viitorul României!

Sper ca în această zi să ne regăsim puterea de a fi uniți în jurul acelor obiective și valori care ne reprezintă și care ne pot reda locul binemeritat în lume. România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat.

Vă invit să votăm pentru o Românie în care valoarea, profesionalismul si cinstea să primeze! Îndemnul meu se îndreaptă atât către tinerii care abia au pășit pe scena maturității, dar și către cei vârstnici, a căror înțelepciune și experiență reprezintă o comoară ce trebuie valorificată în beneficiul unui viitor mai bun.

Vă invit să mergeți la vot! Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

4 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar