Accident devastator în Mexic, între un autobuz și un camion de mărfuri. 19 morți și 22 de răniți VIDEO

Accident devastator în Mexic, între un autobuz și un camion de mărfuri. 19 morți și 22 de răniți VIDEO

O coliziune frontală devastatoare, între un autobuz și un camion de mărfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind răniți. Tragicul eveniment a avut loc în statul nord-vestic al Mexicului, într-o zonă turistică frecventată de canadieni și americani. Ambele vehicule au fost cuprinse de flăcări, ceea ce complică operațiunile de identificare a victimelor, Potrivit anunțului făcut de autoritățile locale, citat de AFP.

19 oameni au murit în accidentul din nord-vestul Mexicului FOTO X (Twitter)

Tragedia s-a desfășurat la Elota, o destinație turistică populară printre cetățenii canadieni și americani, unde ambele vehicule, implicate în accident , au luat foc.

„Am numărat 19 cadavre. Identificarea ne va lua puțin timp, având în vedere că sunt carbonizate”, a declarat Sara Quinonez, procuror general al statului Sinaloa.

„Pe măsură ce primim date despre persoanele decedate, le vom face cunoscute”, a adăugat ea, subliniind dificultățile întâmpinate în procesul de identificare din cauza condiției carbonizate a victimelor.

Autobuzul, care plecase din orașul Guadalajara și se îndrepta spre destinația finală, Los Mochis, în statul Sinaloa, cunoscut și ca unul dintre epicentrele traficului de droguri din Mexic, a fost grav afectat în urma impactului.

Cei 22 de răniți au primit îngrijiri medicale, potrivit reprezentantei Procuraturii, care a subliniat eforturile depuse pentru tratarea și recuperarea supraviețuitorilor.

Accidentele rutiere rămân o problemă persistentă în Mexic , iar acest incident tragic vine după alte evenimente similare.

La sfârșitul lunii noiembrie, un alt accident rutier, în statul Veracruz, a dus la moartea a cel puțin 12 persoane și rănirea a 58, în timp ce în august, un autobuz implicat în transportul migranților venezueleni a provocat moartea a 16 persoane între Oaxaca și Puebla.

În iulie, un alt autobuz a ieșit de pe drum într-o zonă muntoasă din statul Oaxaca, soldându-se cu moartea a 27 de persoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat