Accident pe A2/ PÎCCJ: Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași

Accident pe A2/ PÎCCJ: Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași

Dosarul penal în care se investighează accidentul rutier în lanț produs sâmbătă pe Autostrada A2 a fost prelat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași a preluat luni dosarul penal având ca obiect investigarea producerii accidentului rutier de pe Autostrada A2, KM 67, din dimineața zilei de 5 noiembrie 2016. Dosarul a fost înregistrat, inițial, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

Sursa citată precizează că, până în momentul preluării dosarului, organele de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române — Serviciul Rutier — Biroul A2, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, au desfășurat activități de identificare a autovehiculelor implicate sau care au suferit avarii în urma accidentului (în total 33), precum și de identificare și audiere a conducătorilor auto și persoanelor care au suferit vătămări. Mai mult, s-au efectuat verificări tehnice ale autovehiculelor implicate.

Patru persoane au decedat în urma evenimentului rutier, peste 40 fiind rănite.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro