Această femeie a rămas fără afacere într-o zi. O poveste în care ar fi implicați asociatul, dar și funcționari ai statului

Această femeie a rămas fără afacere într-o zi. O poveste în care ar fi implicați asociatul, dar și funcționari ai statului

Marilisia Toma a rămas fără afacere, într-o zi. Asociatul său, care avea drepturi egale în firme, ar fi reușit printr-o serie de nereguli în care ar fi implicați și funcționari ai statului, să preia afacerea, scrie Investigatoria.ro .

Registrul Comertului BucurestiFoto: AGERPRES

Miza ar fi toate bunurile companiei, cel mai important fiind un bloc din Iași care ar avea o valoare de aproape un milion de euro.

Femeia a aflat întâmplător că nu mai are acces la conturile, la veniturile și cheltuielile companiei, la banii investiți, la contractele care se semnau, la angajamentele firmei, scrie Investigatoria.ro .

Potrivit sursei citate, asociatul ​Marilisiei Toma ar fi falsificat mai multe hotărâri AGA pentru a prelua controlul asupra firmei, iar ulterior s-a folosit de acestea pentru a înregistra la Registrul Comerțului modificările.

„Atunci când o firmă este deținută în parteneriat de două persoane, orice modificare a structurii de conducere a acesteia, de exemplu a administratorului, nu se poate face fără semnătura ambilor asociați. La asta se adaugă o verificare riguroasă făcută de reprezentantul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), în privința actelor depuse în acest sens”. Acest lucru nu s-a întâmplat, scrie Inevestigatoria.ro.

CITEȘTE ÎNTREGUL ARTICOL PE INVESTIGATORIA.RO


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat