Aceeași mizerie/Clientul PSD Bogdan Chirieac s-a alimentat cu bani și de la guvernul PNL: primea bani de la CNAIR

Aceeași mizerie/Clientul PSD Bogdan Chirieac s-a alimentat cu bani și de la guvernul PNL: primea bani de la CNAIR

Un borderou de plată al Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură (CNAIR) către DcNews Media Group, publicat pe Facebook, a fost emis la 25 ianuarie 2021 și prevede o plată de 11.558 de lei pentru servicii prestate de DcNews.

Borderoul, publicat de Stelian Negrea, era pentru o “taxă participare curs“ din septembrie 2020.

“Noi vrem autostrăzi, ei vor imagine.

CNAIR, compania de autostrăzi, are o direcție de 16 de oameni pe comunicare. Nu-i nici o problemă că-i plătesc câte 11.000 lei lunar Morsei competente de la DC News pentru cursuri de comunicare.
 
E cazul ca, noul ministru, să pună capăt risipei, că ne așteaptă un an greu fără bani și fără autostrăzi“, a scris Negrea, pe Facebook. 
 
Presa a scris frecvent despre banii luați de firma lui Chirieac de la stat.
 
În iunie 2019, Newsweek România a arătat că CNAIR i-a plătit lui Bogdan Chirieac 72.000 de lei pentru șase articole pozitive. 
 
În aprilie 2020, a luat 500.000 de euro, împreună cu Agrafics Communication,  de la primăria Sectorului 4 pentru “organizarea de evenimente“. 
 
Analistul Bogdan Chirieac s-a aflat și pe ștatul de plată al PSD, de la care a încasat nu mai puțin de 1.157.149 lei pe firma Press Media Electronic SRL. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…