Actorii şi regizorii nominalizaţi pentru Oscar vor primi cadouri de 200.000 de dolari

Actorii şi regizorii nominalizaţi pentru Oscar vor primi cadouri de 200.000 de dolari

Toţi actorii şi regizorii nominalizaţi la Oscar vor primi cadouri-surpriză cu produse de înfrumuseţare şi alte experienţe de lux de la branduri ce speră să-şi facă o adevarată campanie de promovare de pe urma celebrelor distincţii acordate de Academia de Film americană.

Actorii şi regizorii nominalizaţi pentru Oscar vor primi cadouri de 200.000 de dolari (Imagine: Arhiva Foto Mediafax / AFP)

Nominalizaţii Oscar din acest an la categoriile principale vor pleca acasă cu pungi conţinând cadouri de 200.000 de dolari - articole esenţiale precum liftinguri mamare, jucării sexuale şi un tur de 15 zile în Japonia.

Toţi actorii şi regizorii nominalizaţi la Oscar vor primi pungile cu bunătăţi de lux de la compania Distinctive Assets, cu sediul în Los Angeles, care lucrează cu firme care speră să valorifice faima celor care speră la dobândirea unui Oscar. Valoarea cadourilor din acest an a ajuns la o sumă-record, după ce anul trecut a cuprins bunuri în valoare de 120.000 de dolari, potrivit ziarului The Guardian.

Cel mai scump bun inclus în cadourile pentru 2016 este o călătorie de zece zile la prima clasă în Israel (55.000 de dolari), urmată de un tur în Japonia, în valoare de 45.000 de dolari. Pachetele includ si un an de închiriere nelimitată a unor vehicule marca Audi, servicii în valoare de 45.000 de dolari, precum şi un stoc de creme de piele Lizora, în valoare de 31.200 de dolari.

Femeile nominalizate vor primi şi o jucărie sexuală în valoare de 250 de dolari.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska