Actrița Vasilica Stamatin a murit la Londra

Actrița Vasilica Stamatin a murit la Londra

Actrița Vasilica Stamatin a murit la Londra

 Actrița Teatrului Național din Cluj, Vasilica Stamatin, a murit la doar 49 de ani, în Anglia, din cauza unei boli necruțătoare, anunță clujulcultural.ro.

 Născută la Piatra Neamț, actrița Vasilica Stamatin a jucat în numeroase piețe de succes, în compania multor actori renumiți.

Unul dintre cele mai mari succese le-a repurtat alături de actorul Froin Piersic, în comedia "Logodnicele aterizează la Paris".

Potrivit CV-ului său, Vasilia Stamatin a lucrat ca actriță profesionistă la de teatru la Teatrul Național Cluj-Napoca și coordonator al Departamentului Seniori, Asociația Hans Spalinger Cluj-Napoca. Totodată, actrița era doctoral research Academic Visitor, facultatea de sociologie, Centrul de cercetare a dizabilității, Universitatea din Leeds, UK.
-


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...