Acuzat de violență conjugală, Johnny Depp este apărat de romanciera J. K. Rowling

Acuzat de violență conjugală, Johnny Depp este apărat de romanciera J. K. Rowling

Romanciera britanică J. K. Rowling, autoarea seriei de romane Harry Potter, a apărat alegerea de a-l distribui pe actorul american Johnny Depp în viitorul film "Fantastic Beasts" în contextul în care fanii au cerut înlocuirea lui din distribuție în urma acuzațiilor de violență conjugală, relatează vineri AFP.

Actorul, care joacă rolul maleficului Gellert Grindelwald, a fost acuzat de fosta sa soție Amber Heard de violență fizică în timpul procedurii de divorț. Ea și-a retras totuși acuzațiile anul trecut, după ce cuplul a ajuns la un acord amiabil de divorț.

Fanii au cerut ca rolul jucat de Johnny Depp să fie atribuit unui alt actor în filmul Warner Bros "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", care urmează să fie lansat în noiembrie 2018.

"Fanii Harry Potter au pus întrebări și au exprimat preocupări legitime privind alegerea noastră de a-l menține pe Johnny Depp în rolul lui Grindelwald", a precizat scriitoarea, în calitate de scenaristă a filmului, într-un comunicat publicat joi pe site -ul său.

Ea a adăugat că regizorul David Yates și ea însăși au luat în calcul să desemneze un alt actor după controversa de pe rețelele sociale dar că în cele din urmă au decis să respecte termenii divorțului între cei doi actori americani.

"Acordurile încheiate pentru a proteja viața privată a două persoane, care și-au exprimat amândouă dorința de a-și continua viața, trebuie să fie respectate", a explicat romanciera.

"Pe baza a ceea ce știm despre circumstanțe, producătorii și cu mine nu numai că nu avem nicio problemă cu castingul original dar suntem sincer fericiți că Johnny va juca unul dintre rolurile principale din film", a adăugat J.K. Rowling.

Decizia anunțată nu a fost acceptată de toți fanii, unii dintre ei exprimându-și dezacordul pe Twitter , unde romanciera are 13,6 milioane de abonați. Unul dintre ei s-a declarat "teribil de decepționat", iar un altul a afirmat că decizia este "inacceptabilă".

Viitorul film este continuarea primului film "Fantastic Beasts", regizat tot de David Yates și lansat anul trecut. În total seria va avea cinci filme care se derulează în același univers ca cărțile și filmele care îl au drept erou pe tânărul vrăjitor Harry Potter, dar cu câteva decenii înainte.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul