Adelina Pestrițu se închină la Belzebut?/Speak face dezvăluiri care dau fiori

Adelina Pestrițu se închină la Belzebut?/Speak face dezvăluiri care dau fiori

Adelina Pestrițu se închină la Belzebut?/Speak face dezvăluiri care dau fiori.

Speak și Adelina Pestrițu au format, la un moment dat, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, Speak a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta.

Speak l-a invitat pe Florin Ristei în cadrul podcastului său „La Fileu”, unde invitatul a vorbit despre logodnica sa, Naomi Hedman, despre care spune că se confruntă cu energii negative. La auzul celor spuse de Florin Ristei, Speak și-a adus aminte de o întâmplare petrecută pe vremea când încă era într-o relație cu fosta prezentatoare de la Wowbiz, însă nu a dorit să îi dezvăluie numele, scrie showblitz.ro .

Acesta povestește că la vremea respectivă Adelina Pestrițu avea apartamentul decorat cu mult negru și că avea și niște măști cu pene care nu-l lăsau să doarmă noaptea.

„Legăturile dintre oameni se bazează pe vibrații, fix pe energie. Mi-am dat seama când m-am mutat cu cineva, mă rog… eram cu cineva. Nu mai contează, că nu vreau să-i mai dau numele. M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc.

Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva”, i-a povestit Speak lui Florin Ristei.

În apartamentul Adelinei Pestrițu sunt multe energii negative

Speak a mai povestit că după ce a văzut capul respectiv, a chemat pe cineva care era specializat în acest domeniu pentru a-i spune dacă în casă există vreo entitate. Răspunsul pe care l-a primit nu i-a căzut deloc bine artistului.

”Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine.”, spune acesta.

De asemenea, Speak a mai dezvăluit că acasă la el nu se certau niciodată, în timp ce acasă la Adelina Pestrițu mereu existau discuții în contradictoriu. Mai mult decât atât, artistul spune că atunci când s-a mutat cu ea, prezentatoarea de la Kanal D a venit cu un preot.

„Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu. Când ne-am mutat, ea a venit cu un popă și mi-a făcut… Adu făină, ulei. Du-te ia preotul de la biserică. Mi-a scris pe perete INRI nu știu ce dată… martie nu știu cât. Nici acum nu se duce”, a mai povestit Speak, în podcastul său.

Amintim că recent Adelina Petrițu a fost criticată de fani pentru că și-a împodobit bradul de Crăciun cu negru, semn că nu a renunțat la obiceiurile mai vechi. Apetența ei pentru întunecat este suspectă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”