Adrian Bumbescu, sancţionat cu 1.000 de lei penalitate sportivă pentru prejudicierea imaginii fotbalului

Adrian Bumbescu, sancţionat cu 1.000 de lei penalitate sportivă pentru prejudicierea imaginii fotbalului

Fostul component al echipei Stelei care câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, Adrian Bumbescu, a fost sancţionat cu avertisment şi 1.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF pentru "prejudicierea imaginii fotbalului".

"Reclamant - Federaţia Română de Fotbal; Pârât - Bumbescu Adrian (CSA Steaua Buc.) - Comisia respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant FRF a d-nului Radu Vişan, ca nefondată. Respinge excepţia necompetenţei generale şi materiale a FRF, ca nefondate. În baza art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD dispune sancţionarea pârâtului Bumbescu Adrian cu avertisment şi penalitate sportivă de 1.000 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină postată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Secretarul general al FRF, Radu Vişan, a sesizat Comisia de Disciplină în urma unei declaraţii făcute în presă de fostul fotbalist la sfârşitul anului trecut. Adrian Bumbescu afirmase că în cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu se află oameni de fotbal, "ci numai ciudaţi".

Bumbescu este în prezent antrenor principal al grupei de juniori 2001 din cadrul CSA Steaua, grupare care activează la nivel de seniori în Liga a III-a.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …