Adrian Zuckerman: Procesul electoral din România a continuat să pună distanță între națiune și „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele/Perioada Renașterii în România se derulează sub ochii noștri

Adrian Zuckerman: Procesul electoral din România a continuat să pună distanță între națiune și „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele/Perioada Renașterii în România se derulează sub ochii noștri

Procesul electoral a continuat să pună distanță între națiune și „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele, a declarat ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, la Forumul Institutului Aspen de la București, făcând referire la alegerile locale din 27 septembrie:

„Poporul român continuă să se elibereze din cătușele moștenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanță între națiune și „baronii-tâlhari” roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleși să îl deservească. România continuă să ia măsurile necesare pentru a atrage investițiile străine care îi sunt necesare pentru a-și revendica locul care îi revine de drept în fruntea unei Europe revigorate! Este foarte clar că România este deschisă negocierilor, dar nu este de vânzare!”, a declarat ambasadorul SUA la București.

De asemenea, Adrian Zuckerman a declarat că „A venit momentul României, iar perioada Renașterii în România se derulează sub ochii noștri!”:

„Statele Unite și România au realizat multe împreună! România este la un pas de a păși în calea unor oportunități extraordinare! Pe măsură ce Statele Unite și România continuă să lucreze împreună, vom vedea cum România își va asuma rolul de lider în Europa, care îi revine de drept. România a demonstrat și continuă să demonstreze că are un spirit ce nu poate fi dominat, precum și o dedicare de neclintit față de valorile democratice. A venit momentul României, iar perioada Renașterii în România se derulează sub ochii noștri!”, a mai adăugat Zuckerman.

Ambasadorul SUA la București a mai anunțat în cadrul Forumului Institutului Aspen că România și SUA vor semna un acord de 8 miliarde de dolari pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…