„Aici e România, sunteți nebuni la cap?”/Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce temutul Fabio Dushku l-a amenințat pe Tzancă Uraganul!

„Aici e România, sunteți nebuni la cap?”/Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce temutul Fabio Dushku l-a amenințat pe Tzancă Uraganul!

Conflictul dintre Tzancă Uraganul și Dani Mocanu a declanșat un adevărat război între mafia albaneză și clanurile din România, relatează wowbiz.ro .

Fabio Dushku, unul dintre cei mai duri mafioți albanezi din Europa, condamnat pe viață pentru crimă și terorism în Grecia, a fost cel care i-a transmis lui Tzancă Uraganul că nu va mai putea ieși din casă dacă nu-i cere scuze lui Dani Mocanu pentru vorbele grele pe care i le-a aruncat. Acest lucru a dus însă la o reacție dură din partea interlopilor români, care au anunțat că nu acceptă ca străinii să vină și să facă legea în România.

Interlopul Alex Stoica, pentru Fabio Albanezu: ”N-o să faci tu nimic la noi acasă”

Alex Stoica, un personaj cunoscut în lumea interlopă, apropiat al clanului Cămătaru și celebru pentru scandalul pe care l-a avut cu Mircea Nebunu, liderul Sportivilor, i-a transmis albanezului că nu are ce să caute în România, pentru că aici ”nu e sat fără câini” și dacă îndrăznește să vină pe aici va primi ”na-na”, după care va fi pus pe avion și trimis la el acasă.

Alex Stoica
Interlopul Alex Stoica a intrevenit din SUA

”A apărut un video cu un băiat, Albanezu... nu-l cunosc pe băiatul respectiv și nici nu caut vreun subiect cu el sau să creez vreun scandal. Eu vreau să zic doar atât: ăștia care nu sunteți de pe la noi de prin România, vedeți-vă de treaba voastră, fiți băieți cuminți. Voi sunteți șmecheri la voi, acolo... Într-adevăr, noi știm să respectăm...

un șmecher este șmecher oriunde... Dar să veniți voi de pe unde veniți... că poate Tzancă sau Dani Mocanu au și ei cumetri, au fini, au o familie și mulți dintre ei nu sunt lăutari, sunt și ei mafioți. Să vii tu la noi, în România, să-l ameninți tu pe Tzancă că nu mai iese, că faci tu cu frații tăi... Să-ți dea Dumnezeu sănătate și ție și la frații tăi, dar ce crezi: n-o să faci tu nimic aici, la noi acasă.

Vedeți-vă de treaba voastră și cu Tzancă și cu Dani Mocanu, stați parcați, băi provincialilor. Sunteți nebuni, voi nu știți că la noi e barieră? Ce să-i faceți voi lui Tzancă sau lui Dani Mocanu? Nu vă e rușine?”, a declarat Alex Stoica, aflat în prezent într-un penitenciar din Statele Unite pentru fraudă.

”Tzancă nu e singur, are cumetri, fini...

Stoica i-a mai transmis albanezului Fabio că ar fi bine să nu mai amenințe lăutari din România, pentru că în spatele lor se află ”șmecheri”:

”Ai băut două pălinci, cumetre, și-a dat câteva d-astea pe Facebook anumite persoane: ”fratele meu, puterea” și deja vă vedeți mafioți. Băi nebunilor, aici e România, sunteți nebuni la cap? Ce aveți, mă? Tzancă e așa, de capul lui? Sau oricare lăutar, voi aveți impresia că sunt singuri, nu au și ei familii, cumetri, fini?

Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul a fost amenințat de Albanezu din cauza lui Dani Mocanu

Bravo ție, tu ești șmecher și la noi, și-n Europa, dar nu veni tu aici să ameninți pe Tzancă sau pe oricare altul. Că ce vezi, cum îl ameninți acum pe lăutarul ăsta, mâine treci și la șmecheri. Lăsați ciumecăreala cu Tzancă sau cu oricare altul că vă luați na-na și vă punem și pe avion”, a mai spus Alex Stoica.

Cine este mafiotul albanez care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul?

Fabio Dushku are 36 de ani și a primit o pedeapsă cu închisoare pe viață în Grecia, pentru o serie de crime petrecute în perioada 2007-2008. Cât timp a fost în închisoare, el a fost acuzat că plănuia alături de alte 40 de persoane să arunce în aer penitenciarul în care locuia și astfel să evadeze. De asemenea, presa din Abania a scris că Dushku avea în plan să arunce în aer și mânăstirile de la Muntele Athos.

Dushku a interevenit în urmă cu câteva zile în conflictul dintre Tzancă și Mocanu și i-a transmis primului, într-o română stricată că își va trimite frații în România după el dacă nu îi cere scuze prietenului său, Dani, pe care l-ar fi jignit.

Fabio Dushku
Fabio Dushku, prietenul albanez al lui Dani Mocanu

”O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată. Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f..., să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror”, a spus Fabio Dushku.

Alex Stoica, apropiat de clanul Cămătaru, omul care l-a umplut de nervi pe șeful ”sportivilor”

Reacția lui Alex Stoica nu este singulară. În ultimele ore, mai mulți membrii ai lumii interlope au postat mesaje asemănătoare, pe motiv că nu acceptă ca străinii să vină în România și să le ”încalce” teritoriul. Ei au chemat la luptă ”toți șmecherii”, în cazul în care vorbele albanezului la adresa manelistului român vor deveni realitate.

Alex Stoica, cunoscut în SUA drept ”Omul fără chip”, a fost arestat în 2019, după o acțiune a FBI împotriva unei organizații criminale care golea bancomate folosindu-se de carduri false. Prejudiciul produs în acest dosar a fost de câteva milioane de dolari. Alex Stoica a fost încarcerat la penitenciarul de maximă siguranță North Lake Correctional Facility din Michigan, de unde a și făcut live-ul destinat albanezului.

Alex Stoica
Alex Stoica e considerat omul Cămătarilor

Cunoscut în lumea interlopă un apropiat al clanului Cămătaru, Stoica a fost la un pas de a declanșa un adevărat război cu gruparea Sportivilor, în urmă cu câțiva ani. Alex Stoica a reușit să-l enerveze teribil pe Mircea Nebunu, șeful grupării din sectorul 4, prin mai multe mesaje video jignitoare la adresa acestuia. Mircea a interpretat că atacurile vin de fapt de la Nuțu și Sile Cămătaru, proaspăt eliberați la vremea respectivă și a fost la un pas să declanșeze un război adevărat cu aceștia. Până la urmă, lucrurile s-au reglat iar cele două părți s-au împăcat.

----

Imagini incredibile din închisoare cu Fabio Dushku, interlopul care i-a transmis amenințări lui Tzancă Uraganul, au fost fost făcute publice.

Bărbatul apare în mijlocul a peste 200 de deținuți dintr-un penitenciar din Grecia, acolo unde este condamnat la închisoare pe viață, vorbindu-le acestora așa cum face un adevărat lider. Toți pușcăriașii îi ascultă discursul în liniște, fără ca cineva să îndrăznească să-l întrerupă. La final, mulțimea îl aplaudă și-l aclamă.

Părerea lui Vitor Bujita, fost luptător în Legiunea Străină, despre imaginile din închisoare cu Fabio Dushku

Imaginile au fost analizate de Vitor Bujita, fost luptător în Legiunea Străină, care lucrează în prezent în domeniul securității la Bruxelles, Belgia.

Acesta spune că a auzit de Fabio Dushku de la colegii lui albanezi și că acesta este un mafiot extrem de puternic în Europa. Victor spune că Fabio obișnuiește să se țină de cuvânt și dacă i-a promis lui Tzancă Uraganul că ”nu va mai ieși din casă dacă nu-și cere scuze de la Dani Mocanu”, acesta s-ar putea trezi cu câțiva albanezi la ușă.

”Uitați-vă cum peste 200 de deținuți îl ascultă și la sfârșit în aplaudă. Îi ține pe toți la respect. Toată lumea trebuie să-l respecte, e un om foarte greu, un mafiot care are putere mare asupra multor persoane.

Tzancă, ar fi bine să nu te joci, s-ar putea să primești niște vizite. Nu din partea lui, din partea oamenilor lui.

Albanezii se țin de cuvânt, când zic că te fac, atunci te fac. Nu ar trebui să te joci cu el. Mai bine ți-ai cere scuze de la Dani Mocanu că dacă omul s-a prezentat ca fratele lui... la albanezi fratele e până la moarte. S-ar putea să-ți trimită vreo 2-3 băieți cu ”fierul”, să-ți facă câteva găuri și să-și rezolve problema cu tine de acolo din pușcărie. Pentru că omul e de categorie grea”, a apreciază Victor Bujita, potrivit wowbiz.ro .

”Tzancă Uraganul trebuie să facă atenție, pentru că Fabio Dushko e un personaj foarte periculos, un personaj care are echipă foarte mare, un albanez care trăiește în Mirdita. Acum e la pușcărie în Grecia cu mandat pe viață. Nu e primul mandat pe viață, e al doilea. Omul a vrut să arunce pușcăria în aer, el cu 40 de persoane. 200 de persoane stau în fața lui în pușcărie și el le vorbește tuturor și toți îl aplaudă. E un personaj foarte periculos care face parte din mafia albaneză, un om cu multă putere.

Din informațiile pe care le-am strâns de la tovarășul meu, Fasi, despre Fabio, e un personaj super-greu care poate să-i îndeplinească orice dorință lui Dani Mocanu dacă Tzancă Uraganul și-o caută cu el. Fabio are multe ”mortăciuni”, din care unele recunoscute, fapte de tot felul, de la droguri, criminalitate și afaceri murdare”, a mai spus Victor Bujita.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa