Ajutor nesperat primit de propaganda penalilor tocmai din Cehia! Vuvuzeaua lui Chireac a început deja manipularea!

Ajutor nesperat primit de propaganda penalilor tocmai din Cehia! Vuvuzeaua lui Chireac a început deja manipularea!

Ajutor nesperat primit de propaganda penalilor tocmai din Cehia! Vuvuzeaua lui Chireac a început deja manipularea! „Îl voi numi premier pentru că este ales de popor, chiar dacă are probleme cu justiția. Rog instanțele să urgenteze judecata. Indiferent dacă va fi condamnat, eu îl voi grația pentru a putea guverna țara. El a fost ales să conducă, nu să piardă timpul la judecată," a spus Zeman, conform ziarelor cehe. Este textul pe care Propaganda PSD a și început să-l promoveze, cu mesajul: Vedeți, la alții, tot membri UE, se poate!

Mai are vreo importanță că Zeman este un bețivan decrepit recrutat în tinerețe de KGB? Pe care nu-l mai salută nimeni în Europa?

Iată mai jos articolul publicat deja de vuvuzeaua lui Bogdan Chirea, DCNews, sub titlul „Mesajul unui șef de stat pentru premierul PENAL: Lecție pentru România”:

„Andrej Babis, viitorul premier al Cehiei, este un personaj controversat, cu probleme penale, dar care a primit un mesaj surprinzător din partea președintelui Milos Zeman, mesaj ce poate reprezenta o lecție pentru România. 
 
 Andrej Babis, asemănat cu Berlusconi sau Trump, este investigat de autoritățile cehe pentru fraudă. Conform ziarelor din Cehia, președintele Zeman nu vede o problemă în acest aspect și spune că îl va grația chiar dacă va fi condamnat. Asta pentru că Babis a fost ales de popor și trebuie să guverneze. 

"Îl voi numi premier pentru că este ales de popor, chiar dacă are probleme cu justiția. Rog instanțele să urgenteze judecata. Indiferent dacă va fi condamnat, eu îl voi grația pentru a putea guverna țara. El a fost ales să conducă, nu să piardă timpul la judecată," a spus Zeman, conform ziarelor cehe. 

Viitorul premier face obiectul unei anchete în care e suspectat de fraudă. Retorică lui anti-Bruxelles a provocat îngrijorare că miliardarul ar putea îndrepta ţară spre o relaţie de confruntare cu Uniunea Europeană, după exemplul guvernelor de dreapta de la Varşovia şi Budapesta.

Babis este fondatorul unui vast imperiu de firme, cu interese în agricultură, industria chimică, alimentară și media. 'Să nu lăsăm țara pe mâna oligarhilor', a transmis vineri pe Twitter ministrul de interne Milan Chovanec.

Reamintim că Mișcarea populistă ANO, condusă de miliardarul Andrej Babis a câștigat alegerile legislative desfășurate vineri și sâmbătă în Cehia, fiind urmată de partidul de extremă dreapta SPD. 

Recent, el a primit un refuz din partea tuturor partenerilor potențiali în vederea formării unei coaliții.

Babis va fi însărcinat oficial de președintele Milos Zeman marțea viitoare să formeze guvernul și va fi apoi numit premier.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...