Alba: Ambasadorul Klemm a afirmat că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman

Alba: Ambasadorul Klemm a afirmat că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a afirmat, miercuri, la Alba Iulia, că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman, cel despre care preşedintele Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza ca ambasador în România.

"Nu-l cunosc", a declarat Hans Klemm, întrebat de jurnalişti dacă îl ştie pe posibilul viitor ambasador în România.

Hans Klemm a mai spus că deocamdată nu i s-a terminat mandatul şi nici nu ştie când anume i se va termina acesta. "Depinde de Senatul Statelor Unite", a declarat Klemm.

El a adăugat că după ce preşedintele SUA va face nominalizarea şi viitorul ambasador va fi confirmat de către Senat, atunci se va gândi, alături de soţia sa, ce vor face în viitor.

Preşedintele Donald Trump şi-a anunţat marţi, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador al Statelor Unite în România pe Adrian Zuckerman, din New Jersey. Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...