Alba: Pastor olandez, condamnat la 4 ani de închisoare pentru agresiune sexuală asupra nepotului de 5 ani

Alba: Pastor olandez, condamnat la 4 ani de închisoare pentru agresiune sexuală asupra nepotului de 5 ani

Pastorul olandez acuzat în primă fază de viol asupra nepotului său în vârstă de 5 ani a fost condamnat în urma rejudecării în apel a cauzei, la patru ani de închisoare, pentru agresiune sexuală, acesta fiind depus la Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Condamnat de Judecătoria Aiud, în februarie, la zece ani de închisoare pentru viol, pastoral olandez, stabilit de mai mulţi ani în Ocna Mureş, a contestat pedeapsa, iar Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a decis, miercuri, în urma rejudecării cauzei, condamnarea acestuia la patru ani închisoare şi interzicere unor drepturi.

Bărbatul de 78 de ani a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, în urma schimbării încadrării juridice a faptei din infracţiunea de viol în formă continuată, în infracţiunea de agresiune sexuală.

CA Alba Iulia a menţinut dispoziţiile instanţei de fond cu privire la latura civilă a cauzei, inculpatul fiind obligat la plata către partea civilă a echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 10.000 de euro, reprezentând daune morale, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Hotărârea CA Alba Iulia este definitivă.

IPJ Alba a anunţat, joi, că poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş l-au depistat, pe raza comunei Unirea, pe cetăţeanul olandez. Acesta a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Olandezul a fost reţinut de poliţiştii din Alba în mai 2018, fiind acuzat că şi-ar fi violat propriul nepot, în vârstă de cinci ani.

Bărbatul, care este pastor, trăia de mai mult timp în zona Ocna Mureş, iar nepotul său se afla, atunci, în vacanţă la el de circa două săptămâni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale