Alegeri locale2020/Timiş: Nicolae Robu (PNL) îşi recunoaşte înfrângerea în faţa lui Dominic Fritz (USR-PLUS)

Alegeri locale2020/Timiş: Nicolae Robu (PNL) îşi recunoaşte înfrângerea în faţa lui Dominic Fritz (USR-PLUS)

Primarul în funcţie al Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a recunoscut, duminică seara, înfrângerea în faţa lui Dominic Fritz, susţinut de USP-PLUS.

El a adăugat că lasă în urma sa numeroase proiecte cu finanţare europeană pe care le-a început şi pe care şi le-ar fi dorit implementate într-un al treilea mandat al său.

"Cele 55 de proiecte pe care le-am implementat au fost elaborate cu mine ca primar. Eu las mult mai multe, las pe fonduri fonduri europene 80 de proiecte, multe sunt în stare foarte avansată, multe în curs de implementare, eu le-am început, dar asta e viaţa, fără regrete. Nu mai vorbesc despre numărul de proiecte pe venituri proprii la care se lucrează. Am pus viaţă din viaţa mea în tot ceea ce am făcut şi recunosc, mi-aş fi dorit să fie asociate cu al treilea mandat al meu. Nu a fost să fie, mergem înainte, eu sunt fericit cu tot ceea ce am realizat până la vârsta pe care o am, atât în cariera mea academică, cât şi în administraţie", a declarat Nicolae Robu.

Imediat după închiderea urnelor, Nicolae Robu spunea, într-o altă declaraţie în faţa jurnaliştilor, că aşteaptă cu încredere rezultatele, dar că indiferent de scor, această campanie i-a lăsat un gust foarte amar, pentru că a fost tot timpul atacat. AGERPRES / (A - autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…