AlegeriLocale2020/Orban: Putem schimba destinul Vrancei, putem să orientăm Vrancea într-o direcţie de dezvoltare

AlegeriLocale2020/Orban: Putem schimba destinul Vrancei, putem să orientăm Vrancea într-o direcţie de dezvoltare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, cu ocazia unei vizite efectuate în Vrancea, că judeţul a beneficiat în ultima perioadă de o serie de investiţii importante în infrastructură şi a dat asigurări că dezvoltarea Vrancei va continua.

"Este nevoie ca toţi oamenii cu bun-simţ, cu frica lui Dumnezeu, harnici, cu spirit întreprinzător, toţi oamenii gospodari să participe la decizia importantă din 27 septembrie. Putem schimba destinul Vrancei, putem să orientăm Vrancea într-o direcţie de dezvoltare, de investiţii, o direcţie spre civilizaţie, spre modernitate. Echipa noastră este o echipă bine pregătită, o echipă care vine cu proiecte serioase, o echipă care vrea să mişte lucrurile înainte cu viteză maximă", a spus premierul

Ludovic Orban a menţionat că orice proiect serios venit din partea administraţiilor locale va primi finanţare, indiferent de culoarea politică a primarilor.

"Susţinem toate proiectele de dezvoltare în localităţi. Eu n-am făcut cum a făcut PSD. Atunci când alocăm resurse financiare către o localitate, de fapt alocăm pentru oamenii din localitatea respectivă şi atunci când există proiecte care pot să îmbunătăţească viaţa, nu trebuie să ţinem cont de cine-i primar. Acum, sigur că primarii noştri sunt mult mai pricepuţi, mult mai întreprinzători, mult mai serioşi şi mult mai capabili să genereze proiecte care să fie finanţate. Poate şi din cauza faptului că nu prea am mai fost la guvernare de vreo 10-12 ani de zile, primarii liberali au devenit campioni ai absorbţiei de fonduri europene, pentru că de la Consiliul Judeţean şi de la guvernele PSD nu au văzut decât uşi trântite în nas", a afirmat şeful Executivului.

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, efectuează, joi, o vizită în judeţul Vrancea.

El a fost prezent în comuna Ţifeşti, unde a participat la inaugurarea unei baze sportive. Potrivit edilului liberal al comunei, Gabriel Postolache, baza sportivă care va putea găzdui partide minifotbal, tenis de câmp, baschet şi volei, a a costat 290.000 de lei, bani proveniţi de la bugetul local, dar investiţia nu este finalizată încă.

"Lucrările au început acum o lună şi jumătate. Cred că în trei zile va fi finalizată, pentru că urmează să se monteze cordelinele deasupra, panourile pentru baschet şi să facă racordul la utilităţi la vestiarul care are două duşuri, un grup sanitar", a precizat primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache.

Anterior, Orban a efectuat o vizită în oraşul Panciu, unde a avut o întâlnire cu echipa de campanie a PNL. Premierul a fost întâmpinat de un grup de aproximativ 200 de membri şi simpatizanţi PSD, care l-au aplaudat, în mod ironic, atunci când acesta a coborât din maşină. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani