ALERTĂ! Demența s-a mutat la RTV! Dragnea, amenințări de mafiot drogat pentru „ăștia”! Disperat, îi promite lui Tăriceanu candidatura la prezidențiale!

ALERTĂ! Demența s-a mutat la RTV! Dragnea, amenințări de mafiot drogat pentru „ăștia”! Disperat, îi promite lui Tăriceanu candidatura la prezidențiale!

ALERTĂ! Demența s-a mutat la RTV! Dragnea, amenințări de mafiot drogat pentru „ăștia”! Disperat, îi promite lui Tăriceanu candidatura la prezidențiale! Dragnea îi atacă dur pe „ăştia”: Cred că ştiu de ce nu vor să mai fim noi. Cine or fi „ăștia”?

Infractorul, la RTV:

„Incitările lui Klaus Iohannis la proteste sunt dincolo de Constituție și sunt ilegale. Nu am ce să comentez despre informații venite de la securiști, informații care doar, doar mai incită lumea să iasă în stradă.” 

„Toate zvonurile care au ieșit în ultimele două luni. Se tot vorbea că ba un judecător, ba încă unul poate fi influențat.

Atac la președinta Curții Supreme

 „Pentru mine a fost șocant, mai mult decât șocant să citesc și apoi să urmăresc ce a spus doamna Tarcea, președintele ICCJ. Este presiune clară asupra judecătorilor. Se face presiune să se scoată motivarea mai repede, se fac presiuni să se deruleze procesul mai repede. Aceste presiuni sunt exercitate de statul paralel sau subteran, cum vreți să îi spuneți, iar principalul beneficiar este Klaus Iohannis. Tot ceea ce face președintele este pentru a obține al doilea mandat, altfel nu-mi explic”.

Întrebat, în aceeași emisiune, cine se află în spatele pretinselor presiuni asupra judecătorilor, Dragnea a răspuns: ”Statul subteran, statul paralel. Beneficiarul e Iohannis și cei din jurul lui: ofițeri de informații, ofițeri SPP”.

Promisiunea către Tăriceanu pentru prezidențiale:

„Candidatul poate să fie de la PSD, poate să fie de la ALDE, pentru că miza cea mai mare e să câştigăm alegerile, ca să ducem mai departe acest program de guvernare şi această creştere economică cum România nu a mai avut.

Candidatul la alegerile prezidenţiale va fi desemnat după o analiză foarte serioasă, nu pe orgolii, ci pe raţiune. Este deschisă posibilitatea de candidat unic şi o să o pitrocim foarte bine, o să o gândim foarte bine, să vedem care e varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am convenit că orice variantă este deschisă, însă o s-o gândim foarte bine. O să vorbim cu toţi colegii noştri şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Va fi o analiză nu bazată pe orgolii şi mândrii găunoase”.

Cine or fi „ăștia”?

"Cred că am înţeles de ce vor ăştia să nu mai fim noi. Pentru că începând cu 2021, când pensionarii or să aibă o pensie, zic eu, decentă şi meritată, pensie sănătoasă, când salariaţii or să aibă salarii mari, când firmele or să o ducă bine, când fermierii or să primească în fiecare an subvenţiile, atunci românii vor fi mai fericiţi. Asta înseamnă că va fi un popor mai greu de manipulat şi un popor în care mai greu se însămânţează această sămânţă a urii. Este principalul motiv pentru care ăştia nu ne mai vor. Principalul motiv şi pentru ce mi se întâmplă mie şi nu numai mie. M-am tot gândit de ce şi asta este singura explicaţie”, a declarat Infractorul duminică seară, la România Tv.

Fără să precizeze despre cine ar fi vorba, Dragnea a spus că "ei” nu vor ca românii să trăiască bine şi "însămânţează o sămânţă a urii".

Liderul PSD a adăugat că ce face coaliţia de guvernare este economie îndreptată spre justiţie socială, nu "magie".

"În campanie am prezentat un grafic foarte simplu. De ce de câte ori guverna PSD erau creşteri şi când guvernau ceilalţi erau scăderi economice? Pentru ca să se poată însămânţa ura pentru că ei niciodată nu vor veni să spună . Nu, <votaţi-ne ca să îi omorâm pe ceilalţi >, acesta a fost sloganul lor acoperit, cu lupta anticorupţie, cu orice legat de justiţie, cu absolut orice să-şi acopere eficienţa şi faptul că nu vor ca lumea să trăiască mai bine. Ce prezentăm noi nu e magie, cum spune Iohannis. Este economie pură, dar este economie îndreptată spre justiţie socială, spre dorinţa de a da beneficiu tuturor românilor din creşterea economică. Nu creştere economic, venituri mici şi alea împărţite prost şi nedrept”, a mai spus Dragnea.

El a afirmat că oricine a fost preşedintele PSD a fost ţinta atacurilor,dar că niciodată nu a mai fost o astfel de campanie critică cum a fost cea din ultimul an şi jumătate.

"Ei numai pe ură au câştigat. Când a câştigat Băsescu în 2009, tot pe ură împotriva lui Mircea Geoană a câştigat. Când a câştigat Iohannis, tot pe ură împotriva PSD-ului a câştigat”, a adăugat Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”