ALERTĂ! Grupul anti-Dragnea pentru prima dată la vedere! Imagini-BOMBĂ de la Giurgiu!

ALERTĂ! Grupul anti-Dragnea pentru prima dată la vedere! Imagini-BOMBĂ de la Giurgiu!

Imagini-BOMBĂ de la Giurgiu! Grupul anti-Dragnea pentru prima dată la vedere! Principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea din interiorul partidului s-au afișat joi pentru prima oară împreună cu ocazia alegerilor pentru șefia PSD Giurgiu, relatează  G4Media.ro

Pe scena teatrului din municipiul reședință de județ s-au așezat unul lângă altul Niculae Bădălău, candidatul pentru șefia organizației, Paul Stănescu (Olt), Adrian Țuțuianu (Dâmbovița), Codrin Ștefănescu și Mihai Tudose.

Niculae Bădălău revendică funcția de președinte al organizației județene, la care a renunțat în 2015. La începutul acestui an el a fost tras pe linie moartă de Liviu Dragnea, care a oferit funcția de președinte executiv al PSD – numărul 2 în partid, deținută de Bădălău până în martie – premierului Viorica Dăncilă.

Bădălău, Stănescu și Tudose sunt nucleul dur al grupării din PSD care dorește îndepărtarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. Mișcarea disidentă a luat amploare după izbucnirea conflictului deschis între Dragnea și Firea.

Președintele PSD a avut joi o întâlnire joi cu primarii de sectoare din București, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Dragnea a vrut să ia pulsul organizației de București și să-i determine pe primarii de sectoare să nu treacă de partea puciștilor conduși de Paul Stănescu și Gabriela Firea.

Din cei șase primari de sectoare, trei ar fi trecut deja în tabăra anti-Dragnea, unul ar fi indecis și alți doi i-ar fi loiali președintelui partidului, potrivit surselor citate.

Informațiile vin pe fondul agitației din partid după ce Paul Stănescu, puternicul baron de Olt, a decis să dea atacul la fostul său aliat, Liviu Dragnea. Stănescu, sprijinit de Niculae Bădălău (Giurgiu), Mihai Tudose (Brăila) și Marian Neacșu (Ialomița, secretar general al partidului), încearcă să strângă masa critică necesară în CEX pentru a-l determina pe Liviu Dragnea să facă un pas înapoi.

”Deocamdată nu se înțeleg cine să fie lider.  Bădălău vrea să fie președinte, Tudose vrea să fie președinte, Paul Stănescu nu vrea să ia tranziția. Scrisoarea există, dar nu este încă semnată de toți cei din grupul de nemulțumiți. Buzatu nu a semnat, Mocioalcă nu a semnat”, au declarat pentru G4Media.ro surse din grupul de nemulțumiți.

România TV, televiziunea fondată de Sebastian Ghiță, a anunțat joi că aproape 30 de lideri județeni PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Mai mult, RTV a avut pe burtieră în jurul prânzului următoarele titluri pe burtieră: Mazilierea liderului PSD, Lista trădătorilor din PSD, Șefii PSD care întorc armele împotriva lui Dragnea.

Pe de altă parte, surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că în acest moment circa 15 lideri de filiale s-ar fi raliat puciștilor.

Potrivit Ziuadecluj.ro,  numărul organizațiilor județene care nu îl mai susțin pe Liviu Dragnea a ajuns la 16. Alături de Cluj, cel mai nou sosit în clubul anti-Dragnea, se mai află Timiș, Caraș Severin, trei organizații de sector din Capitală, Ilfov, Vrancea, Dâmboviţa, Olt, Argeș, Buzău, Vaslui, Constanța, Giurgiu și Brăila.

Liderii filialelor din Bistriţa, Mureş și Sălaj se află în expectativă, dar ar putea fi convinși de cei de la Cluj să se alăture “opoziției” din PSD. De asemenea, în tabăra nehotărâților mai sunt pesediștii din Hunedoara, Iași, Prahova.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

4 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene