ALERTĂ! Iohannis cere ÎNLOCUIREA Guvernului! Iohannis: Acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea-Dăncilă/VIDEO

ALERTĂ! Iohannis cere ÎNLOCUIREA Guvernului! Iohannis: Acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea-Dăncilă/VIDEO

ALERTĂ! Iohannis cere ÎNLOCUIREA Guvernului! Iohannis: Acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea-Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a făcut luni un apel pentru înlocuirea Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, pe care l-a numit ”un accident al democrației românești”. Șeful statului a spus că din cauza guvernării PSD-ALDE, România este nepregătită pentru preluarea președinției Uniunii Europene.

„O mare îngrijorare pe care o am: anul 2019. De la 1 ianuarie, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, o poziție extrem de importantă, o poziție extrem de onorantă, o poziție extrem de solicitantă pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiți pentru aș aceva. Am spus anterior că vom face rezonabil, numai că între tinp lucrurile au luat-o razna. ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiți și cred că, din păcate, și acum în ultimul moment necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea – Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare, nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave”, a declarat Klaus Iohannis la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

”Eu îmi imaginez viitorul României în UE, puternic integrați, îmi imaginez locul României în NATO, o Românie puternică, cu o economie matură, cu un sistem de educație care creează premisele pentru o foarte bună bună pregătire, o Românie în care românii se simt bine, acasă, în care vor să se întoarcă tinerii noștri valoroși”, a mai spus președintele..

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria