ALERTĂ! Proasta, chemată la smotocit la Bruxelles! T.Toader, la Innsbruck!

ALERTĂ! Proasta, chemată la smotocit la Bruxelles! T.Toader, la Innsbruck!

Alertă! Proasta, chemată la smotocit la Bruxelles! T.Toader, la Innsbruck! Proasta României urmează să aibă, săptămâna viitoare, o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cu prim-viceprededintele CE responsabil de justiție și statul de drept, Frans Timmermans, iar ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu comisarul european pe justiție, Vera Jurova, potrivit unui draft de program al executivului comunitar.

Întâlnirile programate pentru Proastă, marți, 10 iulie 2018, la Bruxelles:

- Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Frans Timmermans se întîlnesc cu Proasta României.

- Comisarul european pentru buget, Günther Oettinger.

- Comisarul european pentru agricultură, Phil Hogan.

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.

La rândul său, vineri, 13 iulie, la Innsbruck, Austria, ministrul Justiției, Tudorel Toader, se va întâlni cu comisarul european pe Justiție, Vĕra Jourová. Austria a preluat președinția Consiliului UE.

Reamintim că în ultima perioadă Comisia Europeană și-a întețit avertismentele față de România, în contextul mdificărilor legislative din Justiție, operate de majoritatea PSD-ALDE.

Miercuri, Comisia Europeană s-a declarat tot mai îngrijorată de modificările legislative privind justiția din România și a avertizat că nu va ezita să ia măsuri, dacă va fi nevoie, pentru a asigura compatibilitatea legilor românești cu legislația UE relevantă în domeniul justiției penale, al cooperării polițienești și al standardelor internaționale.

Parlamentul a decis modificarea Codului penal, redefinind infracțiunea de abuz în serviciu.

 Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, europarlamentarul Siegfried Mureşan, pe Facebook:


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Așa o fi?

3 Un oficial al Pentagonului relatează despre o întâlnire fascinantă de șapte minute cu un OZN gigantic și „strălucitor”

4 Ce se întâmplă în Crimeea? / Rusia a juns să apeleze la „Prometeu”

5 VIDEO Șefa de pluton de la Patriot are 25 de ani!